10 įpročių, kurių neprireiks naujais metais

10 įpročių, kurių neprireiks naujais metais

Kris Geidž (Kris Gage), populiari tinklaraštininkė meilės, santykių ir asmeninio tobulėjimo temomis, suformulavo 10 dalykų, kurie visiškai nereikalingi poroms, norinčioms tvirtų ir ilgalaikių santykių.

Ištirpti kitame

"You are my everything"... Ši dainelė populiari, regis, nuo praėjusio šimtmečio 8-ojo dešimtmečio. Skamba romantiškai, tačiau iš tiesų taip nėra. Partneris negali būti jums viskas, nes tuomet išeitų, jog visa kita, kas ne partneris, nieko nereiškia (įskaitant jus, jūsų įpročius, tikslus, norus). Normalus partneris nereikalauja tokios aukos, ir santykiai, kai vienas pranyksta kitame, nėra sveiki.

Nuolat palaikyti ryšį

Bendravimas yra gerai, tačiau nuolatinis bendravimas - tai jau keista. Aš turiu kolegą, kuriam mergina skambina minimum 12 kartų per dieną. Skambučių temos: "Labas, einu pietauti, ar tu jau papietavai, iki." Po pusvalandžio: "Kavinėje sutikau klasiokę. Vos atpažinau." Po valandos: "Galvoju, ar man pagaminti ką nors vakarienei, ar užsisakom picą."

Toks bendravimas tinka aštuntokams, bet suaugus jau reiktų būti savarankiškesniam. Nebūtina partneriui pranešti kiekvieną smulkmeną, kuri jums nutinka, ir dalintis visomis mintimis, kurios tik ateina į galvą.

Išlieti blogą nuotaiką

Jeigu jus kas nors aprėkė darbe ar metro ištepė paltą, nereikia, grįžus namo, užsipulti partnerio ir išlieti ant jo savo apmaudą. Atskirkite tai, kas asmeniška, nuo to, kas bendra. Jeigu įprasite blogą nuotaiką lieti partneriui, greitai ir imsite tikėti, jog jis ir yra jos priežastis. Tuomet santykiams galas.

Kontroliuoti kito jausmus

Nerimauti dėl artimo žmogaus problemų yra normalu, tačiau nereikia visą laiką kontroliuoti ir analizuoti jo jausmų. "Jis nelabai džiaugiasi mane pamatęs...", "Jis kažko nuliūdęs..." ir pan. Nereikia manyti, kad partneris turi jausmus išskirtinai tik jūsų atžvilgiu. Galbūt jis turi nemalonumų darbe arba yra tiesiog pavargęs. Jeigu norės - pats papasakos.

Viską daryti kartu

Kartu gultis ir keltis, kartu valytis dantis, kartu dirbti, kartu ilsėtis ir pramogauti... o toliau? Vienodai rengtis, vienodai galvoti? Jeigu jūs esate kartu, tai dar nereiškia, kad turite vos vieną gyvenimą dviem. Žmonės poroje papildo vienas kitą. Jūs galite ir netgi turite turėti skirtingas veiklas, pomėgius, draugus, bioritmus ir įpročius. Be to, kiekvienam žmogui kartais reikia pabūti vienam.

Būti visiškai sąžiningam

Sakyti tiesą yra sąžininga, tačiau sakyti visko nereikia. Partneriui geriau nežinoti, kiek kainavo jūsų batai, kad jis nusidainuoja duše ir kad jo draugas seksualus.

Suvedinėti sąskaitas

Kai kurie žmonės nuolat vienas kitam primena buvusias klaidas, nuoskaudas ir skolas. Tai tik sukelia nepasitenkinimą, abipusį nepasitikėjimą.

Globoti

"Tau reiktų pavalgyti... šilčiau apsirengti... išgerti vaistukus..." Kai partneris virsta įkyria mamyte, tai ima erzinti. Rūpintis mylimu žmogumi yra puiku, tačiau nedarykite to, tarsi jam būtų 8 metai. Suaugęs žmogus pats gali nuspręsti, kada jam pavalgyti ir ką apsirengti.

Kalbėti užuominomis

Būti akivaizdžiai įsižeidusiam ir nepasakyti kodėl - tai pasyvi agresija, kuri sukelia nepasitikėjimą ir susierzinimą. Sakykite atvirai apie savo norus, abejones ir problemas.

Demonstruoti santykius

Tai mūsų amžiaus bruožas. Jūs tokie laimingi, jog norite apie tai paskelbti visam pasauliui, ir jūsų puslapis socialiniame tinkle virsta intymių fotografijų ir sentimentalių tekstukų vieta. Draugams tikriausiai jau pabodo visa tai "laikinti".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder