Kol kas vienytis neapsimoka (arba pamąstymai prie alaus bokalo)

Kol kas vienytis neapsimoka (arba pamąstymai prie alaus bokalo)

Neprisimenu nė vieno, kuris eidamas valdžion nežadėtų suvienyti susiskaldžiusios Tautos. Matyt, tai tęsiasi nuo Vytauto laikų. Ne Didžiojo, o Landsbergio, nes taip visus suskaldė, kad iš Lietuvos tik šipuliai liko. Kaip pradėjo nuo Sąjūdžio iniciatyvinės grupės, taip ir nebegali sustot.

Pernelyg didelis pagreitis ir per mažas pasipriešinimas. Net Justino Marcinkevičiaus autoritetas profesoriaus nesustabdė, kai Lietuvos ateities forumas susikūrė, kuriame garsūs Lietuvos šviesuoliai susibūrė. V.Landsbergis vienu ypu visus „patvarkė". Nė vieno nepagailėjo. Bet, manau, tai tik į gerą.

Kai neturintis programos ir žalio supratimo apie valstybės valdymą politikas eina į valdžią, visada žada rinkėjams Tautą suvienyti, jei nebeturi ką daugiau pasakyti. Ne išimtis buvo ir Gitana Nausėda. Sakė, kad suvienys, bet neįspėjo: išskyrus savo nedraugus. O jų pasirodo ne taip mažai. Maždaug tiek, kiek jis, dirbdamas SEB ekspertu, suagitavo investuot. Amžiams!

Nesakau, kad lietuviams vienybės nereikia. Patys apie ją nuolat giedam pagal Vinco Kudirkos žodžius. Iš dainos žodžių neišmesi. Nori nenori tenka apie tai giedot. Bet giedoti - tai nereiškia, kad mes už gaidžius pasisakom.

Todėl ir vienytis su jais nesiruošiam. Nes, susitikę su draugais, normalūs vyrai nesigiria, kaip su savo ar svetima žmona santykiauja. Tad kodėl mums reikia žinoti, per kokius galus „vaivorykštiniai" bando daugintis? Kam afišuotis dėl savo orientacijos?

Kartais kyla įtarimas, kad ne su tais mušamės tarpusavyje. Jaučiuosi kaip marionetė, tampoma už virvučių. Mes čia pliekiamės ir skaldomės vardan tos Lietuvos, o kažkas viršuje tuo džiaugiasi. (Atsiprašau Dievulio, jeigu užgavau - tikrai ne jį turėjau galvoje.) Esu tikras, kad absoliuti dauguma Lietuvoje nori gyventi santarvėje, bet yra ir tokių, kuriems tai neapsimoka, nes kitaip niekas nemoka. Tarkim, konservatoriai: dauguma pasisako už Lietuvą ir jos papročius bei tradicijas.

Bet vos spėja apie tai pagalvoti, partijos lyderius Landsbergius iškart puola rusai, nes, matyt, juos sieja senos skolos.(Kažkas kažkam neatidirbo, ar tai Landsbergiai KGB, ar atvirkščiai.) Tad nenorom tenka neigti tai, kas Rusijoje progresyvu, ir aklai savintis mums svetimas europines „vertybes".

Tas pats būna, kalbai pasisukus apie gėjų lyderius, pradedant svetimšaliu Vladimiru Simonko ir baigiant profesionaliu homoseksualu Tomu Vytautu Raskevičiumi. Nenoriu veltis į ginčus, kaip pastarasis pateko į Seimą ir įsigudrino tapti „profesionaliu gėjumi". (Kaip žinia, gėjai netradiciškai dulkinasi, o profesionalai už tai gauna ir pinigus.) Mane kaip tradicinį labiau žeidžia nelygybė. Kodėl Seime iki šiol dar nėra profesionalaus homofobo?!

Juk Petras Gražulis jau kelintą kadenciją iš eilės dėl to nuoširdžiai stengiasi. Gal dėl to jis vis aniems ir pralaimi, kad ne toje lygoje - net sporte rungiasi atskirai profesionalai ir mėgėjai. O neįsileidžia pas save P.Gražulio profesionalai, įtariu dėl to, kad iš karto Sorošo ir ES ambasadų pinigai nuplauktų, nes jie skirti tautų kiršinimui pagal lytį.

O dar pagal tautybę... Ypač tai jaučiasi santykiuose su žydais. Turiu daug nuostabių draugų, kurių lytys ir tautybė man visai nerūpi. Jie gali būti apipjaustyti, pasikeitę, neapsisprendę, man visai nesvarbu, jei tik išsitraukę savo organų parkuose nedemonstruoja ir vaikams palei nosį nemakaluoja. Neslėpsiu, tarp draugų pasitaiko ir žydų.

Aš jų tikrai neignoruoju, tik pasiteirauju, ar negeria lietuvių vaikų kraujo. Jei atsakymas neigiamas, leidžiu net su anūkais pažaisti. Ir jiems, ir man būna gerai. O viena tokia Diana iš Izraelio, pusiau kaunietė, pusiau žydė, iš Tel Avivo netgi yra mano rašinių gerbėja ir dažnai pagiria straipsnius telefonu.

Po to meiliai antisemitu išvadina, ir aš nebepykstu. O ji ant manęs pyksta, nes kai tik vietiniams žydams pasigiria, kad mane pažįsta, ją vis nori iš Izraelio deportuoti. Draugiška, supranta jumorą ir vis bando mane įtikinti, kad irgi turiu žydiško kraujo. Kiek aiškinau, kad ir aš negeriu žydukų kraujo, jaučiu, nelabai tiki.

Savo ruožtu ją įkalbinėju, kad greičiau sukviestų į Lietuvą išmintingus litvakus, kurie greitai tokius apsišaukėlius, kaip Zingeris ir Kukliansky, į vietą padėtų ir net už Lietuvą prieš ES biurokratus pastovėtų. Bet kaip supratau, litvakai savo Šiaurės Jeruzalę jau seniai nurašė į atliekų perdirbimo ir radioaktyvių atliekų laidojimo teritoriją, kurios atstatyti, ko gero, nebeapsimoka.

Todėl, kol yra tokie skaldytojai ir kiršintojai kaip Landsbergiai, Simonkos, Raskevičiai, Kukliansky ir Muravjonai ir Nausėdos, esu tikras, kad vienytis mums neapsimoka. Juolab, neapsimoka ir jiems. Finansiškai. Sakys vieną, o darys kitą.

Gitana, žadėdamas visus suvienyti, buvo naivus arba neblaivus. Negi Lietuvos istorijos nesimokė? Lietuvą suvienijo Mindaugas, pusę jos su kalaviju. O kaip kitaip? Todėl visos kalbos apie vienybę yra nulinės, kol nusikaltėliai valdžioje, o „KGB agentai" užšifruoti. Jie tik žaisliukai globalistų rankose.

Bet kuriam išrinktam prezidentui jau negana kaip Grybauskaitei gaudyti nusikaltėlius po vieną. Kaip Mockų ar Masiulį. Juk visi galai vedė į Seimą. Todėl ir teisminiai procesai taip ilgai trunka. Norint padaryti tvarką, reikia iš pradžių visą Seimą apsupti ir suimti, su visais padėjėjais ir pavaduotojomis, o tik po to nekaltus išleisti į laisvę po vieną. Ir tai, dėl viso pikto paėmus pasižadėjimą neišvykti. Maža kas tyrimo metu gali paaiškėti. (Einu atsinešti vyno.)

Pamąstymai prie vyno taurės...

Nebijau valdžios. Ji daro tai, ką jai įsako iš viršaus.

Nebijau ir pareigūnų, kurie tik valdžios įsakymus vykdo.

Nejauku būna tiktai su durniumi susidūrus. Nes nežinai, kas ir kada jam gali į galvą šauti. (Beje, pats kelis kartus vos susiturėjau to nepadaręs.) O jei susiduri su durniais valdžioje ar teisėtvarkoje. O jeigu dar jie iš elito... Tada, žmogau, laikykis!

Žinant, kas šiandien užgrobė valdžią Lietuvoje ir pasaulyje, turbūt niekuo stebėtis neverta. Aplink valdžios lovį sukasi nelabieji velniai, piktosios dvasios, išsigimę mankurtai ir mutantai, neaišku iš kur išdygę ir kaip besidauginantys. Kas ten juos gali sutramdyti? Apsivogę iki ausų socdemai?

Užsimaskavę kagėbistai iš jėgos struktūrų? Korumpuoti ir pakabinti už kiaušių konservatoriai? Liberalai su viskio dėžutėmis suaugę? „Darbiečiai", kurių gyvastis priklauso nuo Uspaskicho nuotaikos? Ir tikrai ne „valstiečiai", kurie jau seniai nei sėja, nei pjauna, tik laukia, kol vėl ateis eilė prie lovio pripulti. O jei kada ir nutaria arti, tai tik dėl Lietuvos ir ES pinigų. Kitaip nesiaria.

Akivaizdu, kad mus užgrobė nusikaltėliai, kurie net nebemaskuoja savo negerų darbų. Ko mums jų bijoti? Che-che-che, kaip pasakytų mano draugelis profesorius. Aš pats galiu nesunkiai ten nuklibinkščiuoti ir su lazda Seimo langus išmalti. Ką jie man padarys. Baudą uždės? Antrankius?

Pasodins už grotų? Nemanau, kad ten baisesnių snukių sutiksiu. Primuš? Man, kaip ir Tamstoms, dvasinės kančios skaudesnės, žiūrint, kaip naikinama mūsų, mano ir tavo, Tėvynė.

Tokiu tempu siautėjant išsigimėliams, greitai emigrantai nebeturės kur namo per atostogas parvažiuoti. Mūsų teritoriją sparčiai bando užpildyti dykaduoniais iš Ukrainos, Baltarusijos ir Rusijos. Atseit - opozicionieriai. Jau veža nebe šimtais, o tūkstančiais. Ar kas nors duoda ataskaitas, kiek mums tai kainuoja? Man ne.

Belieka tik spėlioti, kaip Lietuva atrodys, kai Rytų emigrantai čia savo šeimas atsibogins. Nors, kaip sakydavo man tėvukas, viskas tik į gerą. Gal bent kada mus pamokys, kaip reikia su prilipusia prie ES lovio valdžia tvarkytis? (Einu atsikimšti konjako butelį.)

Pamąstymai prie konjako taurelės...

Ko gero, Tamstytėms kyla logiškas klausimas: kas trukdo man tai padaryti, jei tokį bebaimį didvyrį vaizduoju? Atsakysiu trumpai: Tamstų bijau! Tamstelių rūstybės ir pykčio, su kuo ne kartą gyvenime teko susidurti, kai bandžiau Lietuvos interesus apginti.

Vos pasipila paplavos iš elitinės žiniasklaidos, visi labai greitai persiorientuojate ir perbėgat į priešininkų pusę. Nes pavėjui kariauti daug lengviau. Neapsitaškysi.

Jei Tamstos šitaip dar nesielgėte, tai „padėkokite" savo tėvams ir seneliams. Kurie mano kovą su supuvusia sistema dar nuo tarybinių laikų palaikė, agitavo nepasiduoti ir nesustoti, atakavo laiškais, nes interneto ir komentarų dar nebuvo, o kai išmetė mane kaip musę iš barščių, labai greitai visi pritilo ir kažkur pradingo.

Ar Tamstos žinote, kiek tokių išmelžtų ir pavarytų šalin, yra tarp prokurorų, saugumiečių, teisėjų, politikų ir mano kolegų žurnalistų? Jūs net neįsivaizduojate! Ir visi dabar deda ant jūsų skersą, kaip tie „valstiečiai", praradę daugumą seime.

O ar bent suvokiate, kiek aukščiausios klasės specialistų yra užmarštin nustumtų? Nes jie nūdienos tatuiruotai ir karūnuotai daugumai būtų kaip rakštis sėdynėj, kas irgi ne visada įmanoma, nes ir ten dažnai būna visokių nesąmonių prikišta.

Užtat iškilo naujų Tautos vedlių apsišaukėlių: Landsbergiai, Adamkai, Valinskai, Gitanos, Grybauskaitės... Nesvarbu buvo Tamstoms, kad juos CŽV, KGB, Sorošas ir Rotšildai parinko.

Išvydus naujus veidus, neberūpėjo nei „Mažeikių nafta", nei avialinijos su laivynu, anei milijonai, kuriuos išgrobstė per „Tauro" banką... Paskutinis taškas ant mano durnos makaulės buvo uždėtas po to, kai prieš 20 metų pabandžiau įspėti, kas valdo ir valdys pasaulį? O ką, neatspėjau?

Tiesa, truputį suklydau: „Respublikoje" įdėjau karikatūrą, kad greitai virš Gedimino bokšto vaivorykštė suplevėsuos, o LGBT nariai vaivorykšte visą Gedimino kalną uždengė. Nenustebsiu, jei jų istorikai netrukus iškapstys, kad LDK kunigaikščiai, kaip ir Aleksandras Didysis, buvo paprasti pederastai. O ką? Kas jiems uždraus? Tik pabandyk netoleruoti išsigimėlių.

Turiu galvoje ne paprastus gėjus niekadėjus, kurie ramiai sau darbuojasi ir tvarkosi savo reikalus, nelįsdami žmonėms į akis, o tuos veikėjus, kurie savo genitalijas paraduose visiems rodo. Gerai, jei visi kaip ir jie turi. O jei mano mažesnis, kaip man po to kitiems į akis pažiūrėti? Sarmata.

Didžiausią pavojų Lietuvai kelia ir mus pjudo tarpusavyje tokie bastūnai ir mišrūnai, kaip simonkos, muravjovai, kuklianskės, kurlianskiai, arkašos vinokurovai, radzevičiai, zingeriai ir į juos panašūs. Jiems į Lietuvą nusispjaut. Neturi čia nei šaknų, nei sentimentų. Užtat turi daug pajamų. Nes ne tik mūsų valstybės iždas, bet ir Sorošo fondai juos skatina ir išlaiko.

O kartu su jais nesislapstydami savivaliauja valdžioje landsbergiai, kubiliai, juknevičienės, auštrevičiai, linkevičiai... Jau neminint pakabintas už senus griekus asabas - grybauskaites, vasiliauskus, nausėdas ir t.t. Juos ypač lengva tampyti už virvučių. Bet man, kaip sakiau, į tą pideraliberalų šutvę nusispjaut. Taip, kaip ir jiems nusispjauti į mano Tėvynę.

Kitaip nesiskolintų valstybės vardu pinigų už penkis kartus didesnes palūkanas, nesinuomotų trigubai brangiau laivo, nei jis kainuoja, neatiduotų vietos gyventojų į švedų bankininkų vergiją. Ko tokių bijoti? Bijoti reikia dėl Lietuvos ateities ir savo vaikų bei anūkų, į kuriuos jau iškrypėliai kėsinasi... (Einu degtinės, nes be šimto gramų nepavyks suvokt, kas Lietuvoje darosi.)

Pusiau blaivios mintys prie puslitrio...

Ar jau visą elitą išvardinau ar dar kokį šūdą užmiršau?

Aaa, prisiminiau: užmiršau paminėti Laisvės partiją... Pardon, merginos. O gal jau vaikinai? Koks skirtumas - juk šiknos visų panašios. Kaip suprantu, kiti organai LGBT organų ne itin domina. Nebent kas naujus papus pasidaro. Ypač kai tai daro vyrai. Tada dar įdomu. Kažkodėl labiau merginoms, kurios dar tokių neturi. Gaila...

Gaila man jūsų, broliai ir seserys, nors kokia nesąmonė - nei tamstelės man broliai, nei mano seserys esate. Šiaip - „burbulai" dar nesusprogę ir nenusprogę iš gyvulių „ūkio".

Atsibodo man jūs ganyti. Įrašysiu aš jus visus į Laisvės partiją, ten jau žinos kaip su tamstomis pasielgti: apipjaustys, ištatuiruos, karūnuos - gyvensit kaip šiuolaikiniai žmonės. Ne gėda bus tokius ir į lauką paleisti, jeigu tik neuždraus karantinas.

Bijau aš dėl jūsų, mieli skaitytojai. Vėl nesąmonę parašiau! Kaip tamstos galite būti man mieli, jei nė vieno iš jūsų nepažįstų. Visi kaip vienas esate anonistai... Pardon! Anonimai. Įdomu, kas geriau? Laisvės partijoje jums paaiškins. O juk buvo laikai, kai skaitytojai laiškus rašė ir netgi nebijodavo pasirašyti.

O aš dabar rizikuoju kaip paskutinis durnius dėl kažkokių burbulų, jei kurį susprogdins, lengvai tokį patį iš gandono prisipūsiu. O pats daugiau, prižadu, prieš Tamstas nebesipūsiu: nei aš kietas bičas, nei aš koks supermenas. Tiesiog dirbu savo darbą, o jūs mane patys išsigalvojote. Kodėl „taranu" pavadinote? Dar bukesnio daikto nesuradote? Per jūs tapau savo įvaizdžio vergu, ir dabar turiu prieš kiekvieną pyderą šakotis.

Kalbu apie pyderus, kurie jus skriaudžia. Nes visą gyvenimą su jais kovojau. Ir su banditais, kurių tikrai pyderais nevadinu. Nes dar neaišku, ar man su jais neteks vienoje kameroje sėdėti. Todėl iš karto sakau visiems verchams pardon, jūs ne visi pyderai. Kas yra kas, susitikę išsiaiškinsime.

Ir Laisvės partijoje ne visi tokie. Yra ir lesbijiečių, beje, kai kurios netgi labai gražios, tik gaila, kad vyrai negali jomis naudotis. Nors išeitis yra! Apsiskelbei transvestitu ir gali santykiauti su visais kas tik kruta.

Atvirai kalbant, man jau seniai knieti visus pasiusti nafig. Manęs palaikyti nereikia! Aš pats ant kojų išsilaikau, kai nesu nusitašęs. Geriau save pasilaikykite. Apsaugokite savo vaikus. Laikykit juos kuo toliau nuo švietimo įstaigų, nes dabar švietimo sistemą valdo LGBT nariai. Pastebėjote, kaip Laisvės partija senbuvius konservatorius ir liberalus išdūrė?

Pasiūlė jiems ministerijas su didžiausiomis lėšomis iš ES, tie iš gobšumo ir čiupo negalvodami, visą teisėkūrą, švietimą ir žmonių teises LGBT mėgėjams ir vienam profesionalui palikę. Jie ir nulems mūsų vaikų ateitį. Ir įstatymus, kuriais teks vadovautis.

Bus kaip Vokietijoj. Jei neleisi vaiko lankyti lytinių pamokų, uždės baudą. Nesusimokėsi, uždarys parų į areštinę. Jei dar šakosiesi, atims vaikus ir perduos tiems, kurie labiau juos myli. Galbūt net pedofilams.

Sergėkite ir savo tėvus bei senolius. Žiūrėkit, kad pusgyvių į krematoriumą neišvežtų, nurašę juos į „koronoviruso" aukas, kurių niekaip nesuskaičiuoja. Statistikoje pažymi tik apytiksliai. Tik tam, kad per klaidą ar per anksti kam nors pensijos nesumokėtų, jeigu dar nepaskiepytas visai.

Paskui dar pritruks pinigų Gerovės valstybei - vėl reikės statyti vis iš naujo ir iš naujo kaip Vilniaus stadioną. Viskas per tuos pensininkus! Atrodo Partija ir Vyriausybė viską padarė: kaimo bibliotekas ir skaityklas panaikino, klubus ir kultūros namus uždarė, pašto skyrius - kad laiškų negautų ir spaudos neskaitytų, vaikus ir anūkus emigracijon išsiuntė, o senės ir seniai, durnių įjungę, vis tiek apsimeta, jog nesupranta, kas vyksta, kad viskas tik dėl jų, ir toliau sau ramia sąžine pensijos laukia. Atseit užsidirbo, tarytum akli ir nemato, kad viskas, kas jų buvo pastatyta ir sukurta, jau beveik nugriauta.

Ko gero, tik Petro Cvirkos paminklas liko, ir to jau dienos suskaičiuotos. Per juos, tuos atgyvenas, valdžia net šimtamečius miškus pradėjo kirsti, kad matytų, kad nebebus kur jų su rogutėmis vežti, vis tiek visi kaip vienas laikosi į Landsbergį įsikabinę. (Prisiminiau! Dar negėriau šampano.)

Mane jau pykina nuo jūsų valdžios...

Blt, nepatikėsite: atsidariau Alytaus šampaną, o ten jokio alkoholio nesijaučia - vien tik burbuliukai! Gal tai ateities vaikai: jeigu mes esame „burbulai" - „burbuliukai" yra mūsų vaikučiai.

Ko gero, būsiu aptikęs slaptą laboratoriją, kuriose vietoj kolbų šampano buteliuose Mockus daugina Indigo vaikučius. Seniai žinojau, kad jis susiuostęs su išsigimusia valdžia. Bet viskam yra ribos. Dabar jau aš esu visomis keturiomis (šiuo metu guliu aukštielnikas) už tai, kad Mockų kuo greičiau pasodintų. Kentėjom, kai mineralinį vandenį iš krano pylė, po to - vietoj alkoholio į viskio dėžutes ėmė pinigus grūsti.

Matyt, mus visai idiotais laiko, jei manė, kad nepastebėsim. Jei net STT vyrams įtarimas kilo! Tik gaila, kad iki šiol niekaip negali nustatyti, kas tai - pinigai ar kreditas? Bet kurio atveju aišku, kad ne alkoholis. Vadinasi, Mockus yra niekuo dėtas.

Nes jis tik už alkoholį atsako, o už kreditus ir finansus yra atsakingi švedų bankai ir Mykolas Majauskas iš Seimo Finansų ir biudžeto komisijos. Švedų, įtariu, nelies, o Majauską gali ir pasodinti, kad Kurlianskis kitą kartą žinotų. Kiek, žmonės, mes dar kentėsime?!

Vieną dalyką tiksliai žinau: jeigu vėl mus išveš, kaip gyvulius į vagonus sukišę, mes nebekentėsime. Ūkiuose būti jau įpratome, bus gerai ir gyvuliniuose vagonuose. Jausimės kaip namie.

O kaip elgtis, jeigu vėl per jėgą ves „praustis" į dujų kameras, aš irgi žinau: svarbu viduje neužsirūkyti, nes sprogsim nenusiprausę. O gal duos Dievas ir mes to nebesulauksime, negi „koronovirusas" ir skiepai visai nebeefektyvūs? Netikiu - šitiek laboratorijų tuo klausimu dirbo!

Negi laborantai veltui algas gavo? O jei kažkaip išgyvensime, teks gintis nuo XXI amžiaus mengelių, švainų ar švabų, kurie su žmonija žada kažkokį medicininį psichologinį eksperimentą daryti. Manot, ginsimės?

Nežinau, ar mane čia alkoholis veikia, bet niekaip negaliu prisiminti, kada paskutinį kartą mes gynėmės.

Miško broliai nesiskaito, neatsitiktinai jų memorialines lentas nuo namų Šimašius numušinėja. Kas man primins, kada elitas paskutinį kartą Lietuvą gelbėjo? Ar kai Skučą su Povilaičiu rusams pridavė? Ar kai per upelio brasta pas vokiečius nubrido? Ar kai masiškai stojo į Komunistų partiją, kad ją iš vidaus sugriautų? O gal ir dabar tą patį daro, į Europos Parlamentą sulindę?

Žiūriu, ko ta Europos Sąjunga per visas siūles braška: įtariu, kad tokie mažvaikiai kaip Guoga ir galėjo nuo ES Britaniją nusikrapštyti. Ir kadencija sutapo. Elitas mėgsta įvairius blizgučius. Bet labai nemėgsta už Lietuvą kovoti. Ar yra bent vienas elito atstovas, kuris per Sausio kruvinus įvykius buvo sužeistas ar užmuštas? Bent aš negirdėjau.

Tai ką daryti, kai mus, vyrus mūrus, valdo bailių ir menkystų gauja? Jau man pačiam, buvusiam sąjūdiečiui, viskas galvoje susimaišė: kada mes savo iškovotą Laisvę vienai partijai atidavėme? Nebeprisimenu.

Jeigu Gitanos Gerovės valstybę statys švabas, aš ten nesikelsiu! Liksiu užsidaręs namuose ir apsimesiu, kad sergu „koronovirusu". Ne dėl to, kad man nepatiktų įkurtuvės - man tas pats kur išgerti, bet geriu ne su bet kuo.

Su LGBT negersiu iš principo, nes jie yra už Stambulą, o aš esu už Lietuvą, vyrai! Be to, nežinočiau kaip elgtis, jei pasiūlytų brudenšaftu išgerti: kur jiems bučiuot - į lūpas ar užpakalį? Vėl ką nors ne taip padarysiu, vėl apšauks homofobu.

Neturėkim iliuzijų. Jokios pusinės akcijos ir priemonės nepadės. Neįmanoma susivienyti su korumpuota banda.

Nemažiau naivūs tie, kurie mano, kad pataikaudami niekšams valdžioje jie išgyvens ir po to laimingi gyvens su nugalėtojais. Nepavyko tai padaryti žydams, kurie getuose savo ligotus tautiečius mirčiai atrinkinėjo. Nieko nelaimėjo ir lietuviai, kurie savo gentainius skundė ir NKVD pridavinėjo. Po to ilgai visi mėšle minkėmės, kai komunizmo statybas pradėjome.

O dabar braidom po Gerovės valstybės statybas. Ir vėl su Tamstomis kažkas eksperimentuoja, negi akli, nematot? Liepė užsidaryti, klausot. Liepė anglies dvideginiu kvėpuot, klausot. Liepė nebedirbt, klausot. Liepė nebendraut, klausot. O kas liepė, ar bent paklausėt? Įtariu, kad jie ten, valdžioje, irgi nežino, nes daro, kas jiems liepta. Kaip sakė Šimonytė, laukia tolimesnių nurodymų. Galimas daiktas, kad ir jie mums liepia paliepti iš baimės, o ne sveikos nuovokos vedami.

Chebra, kažkokia chernia darosi. Aš žinojau, kad geriant kartais balti arkliai atidunda. Bet kad ant jų raitas Veryga sėdėtų, dar nebuvau girdėjęs... (Einu dar ko nors atsinešiu „ant drąsos".)

Liūdni pamąstymai prie tuščio butelio

O! Komentatoriai atsibudo. Kažkoks „Jonas" nevidonas manęs klausia, kuo aš paverčiau „Respubliką", kad jau pradėjau vulgarius žodžius rašinėti. Tipiškas neapsiskaitęs ir neišauklėtas pilietis. Matosi, kad jau seniai lietuviško serialo „Zero" nežiūrėjo ir net, ko gero, Lietuvos Akademiniame teatre nesilankė ir Koršunovo spektaklio „Išvarymas" nežiūrėjo.

O juk kažkada nuo tos scenos visa salė Justino Marcinkevičiaus lūpomis „Lie-tu-va!" skandavo. Gi dabar ten blt ir matj skamba. Ekskrementais į Kristaus atvaizdą buvo svaidoma. Bet aš juk nesipiktinau, kuo pavertėte mano Lietuvos Respubliką. Negirdėjau, kad ir koks Jonas ar Petras būtų pasipiktinęs.

Beje, turiu dvi blogas naujienas. Pirma, pragėriau Tarybinės Armijos dieną, nors du kartus jai priesaiką daviau ir abu kartus išdaviau. (Vieną Klaipėdos jūreivystės mokykloje, kitą - prie Kinijos pasienio.) Todėl nors pavėluotai sveikinu visus vyrus su vyrų diena, jeigu jie dar vyrai.

Kita labai bloga naujiena - nebeturiu, ką gerti. Tik odekolonas. Kol kas bandau uostyt (kvepia), o kai priprasiu, bandysiu gerklę praskalaut. Jei po to piktiems komentatoriams nebeatsiliepsiu, prašau, nepykti: esu labai užimtas, arba negyvai nusitašęs...

Dabar pati liūdniausia žinia: kaip skelbia naujausia apklausa, 92 procentai Lietuvos gyventojų tapo mažuma. Kurios teisės visai neginamos. Kalbu apie normalius gyventojus. O kiek kreipiasi su skundais į redakciją nenormalių!

Vienas iš jų - toks zoofilas Ramanauskas. (Kol kas prašė tikros pavardės neminėti ir nesakyti, kokiose televizijose trynėsi.) Vargšas skundėsi, kad LGBT organizacija visai nesprendžia jo problemų ir nesirūpina nei jo, nei jo sekso partnerių likimu. Kaimo žmonės dar visai gerą ožkutę papjovė, ir dabar Ramanauskas jaučiasi nesaugiai, nes ji buvo jo geriausia draugė. Jis jai iki paryčių V.Landsbergio eiles skaitydavo, ožkutei jos tiko ir patiko.

Visada pritardama jam mekeno, nes poetas jai buvo artimas ir savas. Nusivylęs gyvenimu Ramanauskas nebesižino, kur kreiptis psichologinės pagalbos: negi tolerantiška LGBT bendrija nepajėgi išspręsti jo klausimo? Kodėl jo sekso partneriais tik Gyvūnų apsaugos darbuotojai ir didžioji žiniasklaida rūpinasi?

Negi ponui Simonko nesvarbu, kur ir su kuo miega benamiai gyvūnai: šuniukai, kalytės, ožkytės. Visa Lietuvos žiniasklaida skambina varpais, kad žiemą laukiniai žvėreliai nebeturi, ką valgyti, o kad zoofilas Ramanauskas nebeturi ką pist, kažkodėl visiems nusispjaut. Tuo tarpu visuomenininkai taip įsisiautėjo, kad jau baigia paskutinius Ramanausko sekso partnerius išgaudyti.

Kur žiūri LGBT nariai? Ramanauskas irgi žmogus, tik ne toks kaip visi. Jis turi teisę gyventi tarp mūsų. Negi sunku prie LGBTIQ plius dar vieną „Z" raidę pridurti? Tarp 72-jų lyčių niekas net nepastebėtų. Kodėl tokia neteisybė, klausia Ramanauskas, o aš nežinau, ką jam atsakyti.

Pasiųsčiau ant trijų raidžių, betgi negaliu - apkaltins netolerancija. Ar kas įsivaizduoja, kiek tokių ramanauskų jau atsisveikino su šiuo pasauliu? O kiek dar tokių bus! Būtina kuo greičiau jam ištiesti pagalbos ranką. (Arba pirmai pradžiai, kad nustotų kankintis, bent kokį apšepusį šunytį.)

Blogai, kad LGBT organizacija tik skelbiasi, kad gina visokius, o zoofilo Ramanausko į savo gretas nepriima. Būtų gerai, kad artimiausioje sesijoje šis klausimas būtų seime apsvarstytas ir smulkiai išnagrinėtas. Negi norime pasaulyje išgarsėti kaip zoofobiška visuomenė? Jeigu ir po Stambulo konvencijos ratifikavimo padėtis nepasikeis, matyt, teks kreiptis į Strasbūrą.

Tuo pačiu dėl pedofilų užsiminsiu, kurie, palyginus su kai kuriais besidarkančiais LGBT nariais, beveik normalūs žmonės. Tik labai nekantrūs, nes ne visada sulaukia, kol jų sekso partneriai užaugs. Kur matyta, kad žmones teistų tik dėl kantrybės stokos. Pedofilai nekalti, kad gimė nekantrūs. Ką jau ten bekalbėti apie vargšus nekrofilus, kurie iš proto eina, matydami kaip krematoriumai rūksta...

Kodėl tolerantiškoji LGBT bendruomenė savo potencialių narių netoleruoja, nuspėti nesunku. Krizė, karantinas, lėšų stoka, gobšumas. O kur pedofilų, zoofilų ir nekrofilų garbė ir orumas?

Akivaizdu, kad LGBT pirmininkas Vladimiras Simonko bijo susidėti su stipresniais už save. Nes kaip sekso partneris jis visiems trims tinka. Matyt, teks eiti rinkti parašus ir dėl jo atšaukimo: negalima jam ilgiau leisti žeminti kitų dėl lyties, rasės ir veislės! Stambulas tam nepritaria.

Respublika.lt

„Vakarų ekspreso“ redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su Nuomonių rubrikos tekstų autorių nuomone.  Už publikuojamų komentarų, nuomonių turinį atsako autoriai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder