Floridoje senutė tik per stebuklą išsigelbėjo iš aligatoriaus nasrų

Floridoje senutė tik per stebuklą išsigelbėjo iš aligatoriaus nasrų

Floridos valstijoje gyvenanti garbaus amžiaus amerikietė tik per stebuklą liko gyva po aligatoriaus užpuolimo.

Kaip pranešė trečiadienį laukinės gamtos apsaugos tarnybos atstovai, 90 metų amžiaus Margareta Veb (Margaret Webb) vaikščiojo prie savo namo retai apgyventame Kouplendo rajone, kai ją netikėtai užpuolė trijų metrų ilgio plėšrūnas.

Gyvūnas stvėrė moterį už kojos ir mėgino įsitempti į netoliese esantį kanalą, bet ji priešinosi iš visų jėgų. Jau beveik netekusią vilties senutę pastebėjo pro šalį važiavusio automobilio vairuotojas. Jis jai padėjo išsivaduoti iš aligatoriaus nasrų ir suteikė pirmąją pagalbą. Po to vyras iškvietė gelbėtojus, kurie sraigtasparniu nugabeno moterį į artimiausią ligoninę. Pasak medikų, per plėšrūno užpuolimą dalies kojos netekusios M. Veb gyvybei pavojus negresia.

Laukinės gamtos apsaugos tarnybos atstovai nusiuntė į incidento vietą savo ekspertą. "Jis pamėgins surasti aligatorių. Jei jam tai pavyks, gyvūnas tučtuojau bus nugabentas skrosti. Gal dar pasisektų išgelbėti moters koją", - sakė jie. Gamtosaugininkai nepatikslino, ar plėšrūnas liks gyvas po šios operacijos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder