Florida pripažinta keisčiausia JAV valstija

Florida pripažinta keisčiausia JAV valstija

Jungtinių Valstijų Floridos valstija pripažinta vieta, kur 2010 metais daugiausia vyko keisčiausių ir neįprasčiausių įvykių ir reiškinių, praneša AFP.

Pasirodo, kad būtent Floridoje vyko daugiausia juokingų ir keistų istorijų, kurios vėliau pateko į vietos ir užsienio žiniasklaidą. Tai naujienos, pasakojančios apie kvailiausius nusikaltimus, juokingas situacijas su gyvūnais, neįprastus skambučius į gelbėjimo tarnybą, kt.

Čia galima paminėti dėžutės su kačiukais nukenksminimo operaciją, šunį užpuolusio aligatoriaus nužudymą, vyro, paskundusio savo motiną už tai, kad toji atėmė iš jo alų, gelbėjimo tarnybai, taip pat netyčinį mirusios moters palaikų pardavimą.

Be to, agentūra prisiminė istoriją ir apie tai, kaip vyras, tarp kurio sėdmenų buvo rasta kokaino ir marihuanos, pareiškė policijai, esą aptikti narkotikai jam nepriklauso ir jis neturįs supratimo, iš kur jie apskritai atsirado. Be to, Floridoje buvo užregistruotas apsinuodijimo sraigių gleivėmis atvejis (sraigės buvo naudojamos religiniame rituale) ir eismo įvykis, per kurį šuo atsitiktinai paspaudė akceleratoriaus pedalą ir mašina šeimininką suvažinėjo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder