Žvaigždė su charakteriu

Žvaigždė su charakteriu

Kadaise tituluota paauglių popmuzikos dievaite, vėliau kovojusi su asmeninio gyvenimo negandomis, išgyvenusi dvi nesėkmingas santuokas, šiandien Amerikos dainininkė Britni Spyrs (Britney Spears) gali džiaugtis ramybe. Auga du gražūs sūnūs, Britni rengia vieną koncertą po kito – ko daugiau reikia? Tikriausiai nieko, tik gruodžio 2-ąją smagiai atšvenčia 35-ąjį gimtadienį.

Faktai

Gimė 1981-ųjų gruodžio 2 dieną.

Visas dainininkės ir aktorės vardas - Britni Džen Spyrs (Britney Jean Spears).

Sceną Britni bandė užkariauti jau nuo 8 metų, tačiau į vaikų TV projektą "Peliuko Mikio šou" ji pateko tik būdama 11 metų.

Lankydama mokyklą žaidė mergaičių krepšinio komandoje.

Pasaulinio žinomumo sulaukė 1999-aisiais, išleidusi savo muzikos albumą "Baby One More Time",  kurio buvo parduota 13 mln. kopijų.

Buvo du kartus ištekėjusi, tačiau abi santuokos ilgai netruko. Pirmoji santuoka su draugu Džeisonu Alenu Aleksanderiu (Jason Allen Alexander) truko vos 55 valandas ir buvo anuliuota. Vėliau dainininkė ištekėjo už šokėjo Kevino Federlaino (Kevin Federline) ir pora susilaukė dviejų sūnų: Šono Prestono (Sean Preston, 10) ir Džeideno Džeimso (Jayden James,9 ). 

Turi ir šiokios tokios patirties kine. Pirmasis kino filmas, kuriame Britni gavo pagrindinį vaidmenį, buvo "Kryžkelės" ("Crossroads").

2003-iaisiais gavo žvaigždė Šlovės alėjoje Holivude.

2005-aisiais pelnė "Grammy" statulėlę.

Yra parašiusi tris knygas – dvi pati, vieną kartu su savo motina.

Yra pristačiusi savo vardu pavadintus kvepalus.

Mėgstamiausia spalva – mėlyna.

Britni patinka...

Nors Britni drabužių pasirinkimas įvairių apdovanojimų ar kitų renginių metu ne visada sulaukia liaupsių, dainininkei labiausiai patinka rengtis taip, kaip nori ji, ir neapsimetinėti tuo, kas nėra.

Jei patiria stresą ar neranda vidinės ramybės, Britni griebiasi jau patikrintų "gydymo" metodų. Jai labiausiai patinka atsipalaiduoti jogos treniruotėje. Po jos moteris iš karto pajunta grįžtančias jėgas ir džiaugsmą.

Britni yra viena iš tų moterų, kurioms SPA malonumai asocijuojasi su rojumi žemėje. "Man labai patinka pasilepinti SPA malonumais, dievinu masažus", - sako žvaigždė.

Dainininkei labai patinka sportas ir dviejų sūnų auginimas. Kaip tai susiję? Pasak Britni, auginti du išdykėlius ir paskui juos lakstyti yra puikus sportas, leidžiantis palaikyti gražias kūno formas, juk vaikai labai judrūs ir kartais net šoka kartu su mama.

Britni nemėgsta...


Kai kas nors bando kištis į jos gyvenimą ir aiškinti, kaip elgtis geriausia ar teisingiausia. Ji nesidrovėdama prisipažįsta, kad yra tikrai užsispyrusi asmenybė, kurią ne taip lengva pavarinėti. O ir apskritai tokiais atvejais Britni specialiai elgiasi priešingai, nei jai liepiama ar patariama.

Nepatinka kreipti dėmesį į tai, ką apie ją galvoja ir šneka kiti. Dainininkė įsitikinusi, kad gyvenime svarbiausia ne aplinkinių nuomonė, o tai, ką apie save, savo gyvenimą ir poelgius manai pats.

Kad ir kaip kai kuriems gali pasirodyti keista, Britni nemėgsta mūvėti kojinių, nesvarbu, ar žiemą eitų į lauką ar sėdėtų namie. Kojinėms dainininkė sako "ne".

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis"

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder