Išsiskyrė dėl dietų?

Išsiskyrė dėl dietų?

Nespėjo Gvinet Peltrou (Gwyneth Paltrow, 42) ir Kriso Martino (Chris Martin, 37) gerbėjai atsigauti po žinios apie garsios poros skyrybas, kai pradėjo plisti kalbos apie netikėto išsiskyrimo priežastis.

Holivudo gandonešiai plepa, kad pagrindinė išsiskyrimo priežastis buvo per didelis aktorės žavėjimasis taisyklinga mityba ir dietomis.

Prieš metus Gvinet net išleido apie sveiką maistą knygą, į kurią sudėjo daugybę savo receptų ir patarimų, taip pat atvirai papasakojo savo „dietinę“ istoriją.

Šaltiniai iš garsios poros aplinkos tikina, kad Gvinet yra pernelyg įkyri ir vyrą tiesiog „pribaigė“ savo žavėjimusi dietomis. Išties, kai kurie žvaigždės pareiškimai visuomenę šokiravo, pavyzdžiui, G.Peltrou atvirai pareiškė, kad kartais jai tenka šeimą „marinti badu“, nes vyras ir vaikai nejaučia sotumo nuo „naudingo maisto“, arba kad vienu metu ji, norėdama numesti svorio, laikėsi specialios onkologinių ligonių dietos.

Be to, gaminant pagal receptus iš Gvinet knygos produktų rinkinys vienai dienai kainuotų apie 200-300 svarų (838-1257 litai), o eiliniam britui tai yra nemažai.

Užtat dabar K.Martinas gali drąsiai užsukti į greitojo maisto restoraną. Šaltinis, pageidavęs likti nežinomas, žurnalistams sakė, kad Gvinet ir Krisas nuolatos vaidydavosi dėl aktorės siekio primesti namiškiams savo gyvenseną ir mitybos režimą.

Tarp kitko, yra ir kita aktorės ir muzikanto išsiskyrimo priežasčių versija - abipusė neištikimybė, tiesa, kol kas nepatvirtinta.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder