Lietuvos pensininkų susivienijimas - už kartų solidarumą

Lietuvos pensininkų susivienijimas - už kartų solidarumą

Kviečiame visus miesto ir aplinkinių rajonų gyventojus, norinčius sužinoti apie Visatos dėsnių veikimą, apie teisingo gyvenimo dėsnius – tai Klaipėdos Etikos Universitetas (jau treti mokslo metai), kuriame paskaitas skaito p. Zita ALEKNAITĖ iš Kauno ir Giedrius MISEVIČIUS (iš Vilniaus - Lietuvos Etikos Universiteto įkūrimo iniciatyvinės grupės pirmininkas).

Paskaitose gali dalyvauti visi pageidaujantys: pasisakyti, užduoti klausimus ar patiems paruošti pranešimą pagal einamosios paskaitos temą. (Klaipėdos Etikos Universiteto paskaitos vyksta kiekvieno mėn pirmą antradienį 16 val.).

Apie sveiko gyvenimo būdo – sveikatos saugojimo paslaptis - Sveikos gyvensenos mokykloje (jau treti mokslo metai), paskaitas skaito Klaipėdos Universiteto, sveikatos apsaugos fakulteto prof.dr. Algimantas Mečislovas OLŠAUSKAS - sužinome daug informacijos apie tai, kaip gyventi sveikai, kaip išvengti vienos ar kitos ligos, ar nuo jos išsivaduoti. (vyks kiekvieno mėn. antrą ketvirtadienį 16 val.).

Kaip supratote LPS turi dvi mokyklas, tačiau mūsų veikla jomis nesibaigia: mes turime tradiciją švesti kas mėnesį mūsų narių gimtadienius, susibėgame „Trobos“ kavinėje – muzika, įdomūs pasakojimai paivairina mūsų Šventę – nei vienas nelieka pamirštas...

Visiems pasireikšti yra visos galimybės tiek paskaitose tiek šventėje.

Ruošiamės keliauti, ieškosime rėmėjų, nes vien iš pensijos daug nenuveiksi... gal atsiras norinčių paremti?

Mūsų nuomone mūsų mieste galėtų būti VERSLININKŲ fondas – visuomeninių organizacijų renginiams ir kelionėms paremti, o gal mūsų miesto valdžia pradės rūpintis savo žmonėmis?

Labai norėtumėm, kad nors porą kartų per metus skirtų mums nemokamą autobusą, visi būtų labai dėkingi...

Kreipiamės į visus mūsų mylimos Klaipėdos gyventojus, paraginkite savo senelius, ar kitus nedirbančius, kad nesėdėtų vieni namuose – kolektyve visada smagiau ir draugų atsiranda (draugas ir bėdoj praverčia) ir vienatvė dingsta...

Paskaitos vyksta Bendruomenės namuose, pradžia 16 val. (Debreceno 48) - paskaitos nemokamos!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder