Vladas Garastas pažadėjo palaikyti "Naglio" siekį žaisti LKL

Vladas Garastas pažadėjo palaikyti "Naglio" siekį žaisti LKL

Trečiadienį Palangos savivaldybėje apsilankęs bei su miesto meru Šarūnu Vaitkumi susitikęs Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas pažadėjo palaikyti kurorto atstovų siekį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) išlaikyti Palangos komandą „Naglį“.

Kurorto valdžios bei krepšinio atstovų nerimą sukėlė grėsmė dėl vienintelės priežastis „Nagliui“ iškristi iš LKL – kurortas neturi standartus atitinkančios sporto salės.

Susitikimo su V. Garastu metu Š. Vaitkus pabrėžė, jog reikiamą salę Palanga turės jau kitąmet. Tam jau yra parengtas techninis projektas ir gautas statybos leidimas.

V. Garastas pabrėžė esąs už tai, kad visa Lietuva žaistų krepšinį, todėl LKL posėdyje „Naglį“ užtarsiantis. Jis taip pat atkreipė dėmesį, jog Palangos krepšinio klubas sportiniu principu yra išsikovojęs teisę žaisti LKL, tad išbraukti komandą iš lygos negalima. Juo labiau, kad lygos keliamų reikalavimų LKL neatitinka ne tik Palangos klubas.

V. Garastas taip pat pabrėžė, jog federacija yra suinteresuota, kad Palangoje atsirastų standartus atitinkanti sporto salė, nes čia treniruočių stovyklas rengia įvairaus amžiaus vyrų bei moterų nacionalinės krepšinio rinktinės.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder