Motinos dienos proga „Žalgiris“ mamas kviečia į rungtynes

Motinos dienos proga „Žalgiris“ mamas kviečia į rungtynes

Šį sekmadienį Lietuvoje bus švenčiama motinos diena. Šia proga Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubas organizuoja akciją „Pakviesk mamą į futbolą“ ir kviečia visas mamas sekmadienio A lygos rungtynes su „Panevėžiu“ stebėti nemokamai.

Lietuvos čempionate sužaidus aštuonis turus „Žalgiris“ su 18 taškų išlieka vienvaldžiu lyderiu. Vilniečiai yra rezultatyviausia A lygos komanda su 20 įmuštų įvarčiu bei turi geriausią įmuštų - praleistų įvarčių santykį +15.

Sekmadienį 19 val. Vilniaus „Žalgiris“ LFF stadione susitiks su „Panevėžio“ klubu. Šio miesto ekipa į aukščiausią šalies futbolo lygą sugrįžo po ilgos pertraukos, tad tai puiki proga įvertinti futbolo tradicijomis garsėjančio Panevėžio komandą gyvai.

Motinos dienos proga kviečiame sudalyvauti akcijoje „Pakviesk mamą į stadioną“ ir kartu palaikyti „Žalgirį“ siekiant dar vienos svarbios pergalės. Padovanokite savo mamoms puikų vakarą ir geras emocijas.

Visoms mamoms, kurios planuoja apsilankyti stadione, prie įėjimo tereikia pasakyti slaptažodį „mama“. Tai bus Jūsų bilietas į rungtynes.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder