Klaipėdos senjorams - medalių lietus

Klaipėdos senjorams - medalių lietus

Vilniuje vykusiame atvirajame Baltijos šalių lengvosios atletikos meistrų čempionate, kuriame varžėsi per 200 Latvijos, Estijos, Suomijos, Baltarusijos ir Lietuvos sportininkų, laurus skynė Klaipėdos "Ąžuolo" sporto klubo nariai.

Klaipėdiečius į šias varžybas subūrė naujoji minėtojo klubo vadovė Žiedūna Bilinienė.

Labiausiai iš mūsiškių sekėsi Jadvygai Putinienei ir Svetlanai Pugachevai. Jos iškovojo po tris medalius. Jadvyga tapo ieties metimo rungties čempione, o svarsčio metimo ir rutulio stūmimo varžybose iškovojo sidabro medalius.

Svetlana buvo neįveikiama barjerinio bėgimo ir trišuolio varžybose bei kartu su Lina Zaniauskiene iškovojo vicečempionių titulą estafetinio bėgimo varžybose.

L. Zaniauskienė dar triumfavo šuolio į aukštį rungtyje, barjerinio bėgimo varžybose finišavo antra, o šuolio į tolį varžybose buvo trečia.

Dar iš klaipėdiečių po vieną medalį iškovojo Vytautas Zaniauskas (100 m barjerinio bėgimo varžybose liko antras), Algirdas Petravičius (estafetiniame bėgime 4x100 kartu su kitais Lietuvos atstovais užėmė antrąją vietą) ir Genovaitė Avižonienė (šuolio į aukštį varžybose liko trečia).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder