Keturioliktasis Adolfo Krizonio teniso turnyras

Keturioliktasis Adolfo Krizonio teniso turnyras

Šalia Skulptūrų parko esančiame teniso aikštyne vykusiame tradiciniame Klaipėdos teniso veterano Adolfo Krizonio taurės turnyre šiemet varžėsi 65 dalyviai iš Klaipėdos, Palangos, Kunkių ir Mažeikių.

Tarp profesionalų lygių neturėjo Jevgenijus Grigorenka, antras liko Mantas Gricius, trečias - Edvinas Žadeikis, o paguodos turnyrą laimėjo Romanas Revutas.

Tarp mėgėjų geriausiai sekėsi Manfredui Ūdrai, antrąją vietą iškovojo Osvaldas Kurauskas, trečiąją - Andrius Petkevičius. Paguodos turnyre nugalėtoju tapo Jonas Bazevičius.

Vyrų dvejetų varžybose nugalėjo Edas Butvilas ir Evaldas Lengvinas, antri liko Deividas Gaidukevičius ir Airidas Uosis, treti - Dovydas Lesčinskas ir Edgaras Mockus. Paguodos turnyro nugalėtojai - Edvinas Vilkas ir M. Ūdra.

Moterų dvejetų varžybas laimėjo Iveta Anilionienė ir Daiva Mintautiškienė, antros liko Laura Lesčinskienė ir Evelina Gaidukevičienė, trečios - Lygija Virkšienė ir Daina Virkšaitė. Paguodos turnyre triumfavo Snieguolė Zenkevičienė ir Jurgita Anilionienė.

A. Krizonis - daugkartinis šalies ir tarptautinių veteranų turnyrų čempionas. Vyresnieji sporto mėgėjai A. Krizonį puikiai prisimena kaip nūnai užmirštos sporto šakos - miestučių sporto meistrą.

"Kai subyrėjo Tarybų sąjunga, tuomet ir išnyko miestučių žaidimas. Vėliau pasinėriau į teniso sportą. Dar per savo gyvenimą 22 metus teko dirbti mėsos kombinate ir 10 metų plaukioti į jūrą. Stengiuosi kuo daugiau judėti ir aktyviai gyventi. Energijos dar tikrai turiu į valias, - kalbėjo 83 metų vyriškis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder