"Apelsinas" siūlo sulieknėti per 4 savaites

"Apelsinas" siūlo sulieknėti per 4 savaites

Sporto klubas "Apelsinas" pristato programą "Lieknėjimo studija", kuri suteikia galimybę efektyviai sumažinti apimtis natūraliais būdais tik per 4 savaites.

Sporto klubo "Apelsinas" treneriai garantuoja, kad greitai ir natūraliai sulieknėti įmanoma. Kaip tai padaryti? Su džiaugsmu pristatome 100 procentų efektyvią 4 savaičių apimčių mažinimo programą "Lieknėjimo studija", skirtą moterims, norinčioms padailinti kūno linijas, sumažinti antsvorį ir pagerinti sveikatą per itin trumpą laiką.

Sukurta moterims

"Studijoje vyksta funkcinės riebalų deginimo treniruotės, užsiėmimai su didžiausiais kamuoliais, giluminio kvėpavimo pratimai, garinamasi pirtyje, geriama speciali arbata. Arbatos pertraukos metu treneriai suteikia mitybos rekomendacijas, padeda motyvuoti moteris laikytis šių rekomendacijų. Tai tarsi mergaičių klubas, kuriame ne tik galima sulieknėti, bet dalijamasi patirtimi, džiaugsmais ir vargais. Moterys jaučiasi ramiau, tvirčiau ir tai padeda per 4 savaites pasiekti puikių rezultatų: sumažėja apimtys, padaugėja energijos, kūnas tampa lankstesnis ir lengvesnis, atsipalaiduojama ir užsikrečiama gera nuotaika", - pasakoja sporto klubo instruktorė Kristina Kesminienė.

Dalyvėms - dovanos

"Lieknėjimo studijos" dalyvėms nemokamai bus ištirtas kūno masės indeksas (KMI) specialiu kūno masės analizatoriumi.

"Šis modernus aparatas išmatuoja kūno svorį, masės indeksą, riebalų ir liesąją masę, kaulų bei raumenų masės ir jų santykį, vandens kiekį kūne, apskaičiuoja medžiagų apykaitos greitį, metabolinį amžių, vidinius organus supančių riebalų kiekį, nurodo idealų svorį, rekomenduojamą paros kalorijų normą. Šie duomenys naudingi ne tik pradedantiems sportuoti, bet ir stebint rezultatus lieknėjant ar laikantis dietos, galima tiksliai matyti, kaip keičiasi riebalų ir raumenų masė. Duomenys ypač praverčia sudarant konkrečias treniruočių programas ir mitybos planus", - teigė Kristina.

"Lieknėjimo studijos" treniruotės

Funkcinės treniruotės - tai treniruotės, kurių metu atliekami pratimai, paruošiantys kūną aktyviai veiklai kasdieniniame gyvenime. Pagerės jūsų judesiai bei koordinacija, o tai leis atlikti kasdieniniame gyvenime pasitaikančius judesius lengvai ir saugiai, išvengiant traumų. Treniruočių metu yra sudeginama daugiau kalorijų per trumpesnį laiko tarpą, lyginant su kitokio tipo treniruotėmis - tai visapusiškos treniruotės, lavinančios visą kūną harmoningai. Funkcines treniruotes sudaro kompleksiniai pratimai, kurių metu apkraunama daug raumenų grupių vienu metu.

Kvėpavimo ir tempimo treniruotės pagreitina medžiagų apykaitą. Gilus kvėpavimas didina deguonies koncentraciją kraujyje - stiprinama imuninė sistema, greitinama apytaka ir tirpinami riebalai, mažėja moteris kankinantis celiulitas.

Pirtelė sušildo ne tik giliai esančius organus, kaulus ir sąnarius, ji taip pat išvalo iš organizmo toksinus. Po pirties mėgausimės specialia arbata ir diskutuosime mitybos klausimais.

Pratimai, atliekami su kamuoliu, yra ypač efektyvūs siekiant reguliuoti raumenų formą, gerinti medžiagų apykaitą, ugdyti laikyseną, susikaupimą bei koncentruoti susikaupimą.

Programa - kiekvieną mėnesį

Keturių savaičių lieknėjimo ir apimčių mažinimo programa startuoja kiekvieną mėnesį. Maksimalus grupės dydis - 14 moterų. Užsiėmimai vyks 3 kartus per savaitę. Norintys dalyvauti kviečiami registruotis "Apelsino" sporto klube (Herkaus Manto g. 84, Klaipėda) arba tel. (8 46) 259 922.

Reklama

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder