VMI vadovo konkursą laimėjo Broniaus Bradausko sūnus

VMI vadovo konkursą laimėjo Broniaus Bradausko sūnus

Pirmadienį vykusį konkursą Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Finansų ministerijos viršininko pareigoms eiti laimėjo Dainoras Bradauskas. Konkurse dalyvavo 5 pretendentai iš 11 oficialiai užsiregistravusių kandidatų.

Konkurso nugalėtojas surinko 9,5 balo iš 10. Atitinkamai - antrasis ir trečiasis pagal pajėgumą kandidatai gavo 8 ir 7,8 balo.

Pretendentų į VMI vadovo postą tinkamumą vertino finansų viceministro Algimanto Rimkūno vadovaujama 10 narių komisija, į kurią, be ministerijos departamentų vadovų, buvo įtraukti ir Vyriausybės kanceliarijos bei Valstybės tarnybos departamento atstovai.

Konkurso metu kiekvienas komisijos narys pretendentų tinkamumą eiti valstybės tarnautojo pareigas vertino individualiai nuo 1 iki 10 balų. Kiekvienam pretendentui skirti balai buvo sumuojami ir dalijami iš dalyvaujančių komisijos narių skaičiaus.

Konkursą laimėjęs Seimo biudžeto ir finansų komiteto pirmininko Broniaus Bradausko sūnus D. Bradauskas yra baigęs Vilniaus universitetą, įgijęs ekonomisto kvalifikaciją. Pastaruoju metu dirbo Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininko pavaduotoju, einančiu viršininko pareigas.

D. Bradauskas pareigas pradės eiti, kai finansų ministras pasirašys įsakymą dėl jo paskyrimo VMI viršininku.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder