Premjeras ir prezidentė reiškia užuojautą dėl Juro Poželos netekties

Premjeras ir prezidentė reiškia užuojautą dėl Juro Poželos netekties

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir Premjeras Algirdas Butkevičius pareiškė užuojautą dėl Sveikatos apsaugos ministro Juro Poželos mirties.

Šalies vadovės užuojautoje sakoma, kad Lietuva neteko jauno perspektyvaus politiko, kuris, nepaisant jauno amžiaus, nemažai metų pelnydavo žmonių pasitikėjimą. Su J. Poželos vardu buvo siejama ir Lietuvos socialdemokratų partijos ateitis.

Prezidentė pareiškė užuojautą J. Poželos šeimai, draugams, visiems bendražygiams ir bendraminčiams.

Ministro Pirmininko A. Butkevičius pareikštoje užuojautoje rašoma:

„Negailestinga liga šiąnakt išplėšė iš gyvųjų tarpo Sveikatos apsaugos ministrą Jurą Poželą. Netekome mielo bičiulio, geranoriško kolegos, atsakingo politiko ir doro piliečio. Tai didelė ir skaudi netektis.

Juras visada išliks mumyse kaip energingas, kūrybingas, visomis išgalėmis Lietuvos valstybės modernėjimą skatinantis politikas. Jis buvo ryžtingas sumanymuose ir tvirtas darbuose. Jis buvo veiksmo ir žodžio žmogus. Jaunystė suteikė jam veržlumo bei pasitikėjimo, o išmintis ir darbštumas padėjo įgauti visuomenės pasitikėjimą. Juras visada buvo kupinas įdomių idėjų ir gražių planų. Aš tvirtai tikiu, jog toks jis visada išliks mūsų atmintyje."

Vyriausybės vadovas nuoširdžiai užjaučia Juro šeimą, artimuosius, bičiulius, visus tuos, kurie kartu kūrė, dirbo, svajojo ir dalijosi draugystės džiaugsmu: „Sunkią netekties valandą esame kartu".

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder