Dalia Grybauskaitė prašo paremti pinigais

Dalia Grybauskaitė prašo paremti pinigais

Prezidento rinkimuose antrosios kadencijos sieksianti Dalia Grybauskaitė pirmadienį paprašė žmonių pinigais paremti jos rinkimų kampaniją. Šią žinią ji paskelbė savo socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje.

"Nusprendžiau vėl dalyvauti Lietuvos Prezidento rinkimuose. Noriu ir privalau padėti Lietuvai tapti sąžiningų žmonių galimybių šalimi. Kad Lietuva neišsivaikščiotų, kad mūsų laisvė ir gerovė nebūtų išvogta ar išmainyta.

Būsiu savarankiška ir nepartinė kandidatė, todėl jokio biudžetinio finansavimo neturėsiu. Parlamentinės partijos gauna didelę finansinę paramą iš biudžeto - per metus iki 19 milijonų litų. Tačiau nepartiniai kandidatai gali remtis tik žmonių parama. Su manimi tik JŪS – Lietuvos žmonės, todėl kiekvieno parama man – labai svarbi", - rašoma paskyroje.

Nurodyta banko sąskaita ir instrukcija, kaip pervesti pinigus. Prezidentė taip pat priminė, kad norintieji paaukoti daugiau nei 40 litų turi būti deklaravę praėjusiųjų metų pajamas ir turtą.

Žmonių komentarai po šiuo pranešimu labai įvairūs. Vieni teigia ją paremsią 100 litų, kiti rašo, verčiau pinigus skirti beglobiams gyvūnams, dar vienas asmuo primena, kad D. Grybauskaitės turtas ir taip viršija 2 milijonus litų.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder