„Maxima“ atnaujino prekybą šviežia mėsa

„Maxima“ atnaujino prekybą šviežia mėsa

Šeštadienį šviežios mėsos tiekimas prekybos tinkle „Maxima“ atnaujintas, pranešė bendrovė.

Prekybos tinklas „Maxima“ penktadienio vakarą sustabdė prekybą šviežia mėsa, kilus įtarimams dėl dalies mėsos kokybės, primena ELTA.

„Savo prekybos tinkle nuolat atliekame nepriklausomus tyrimus. Atliekant vienus iš tokių savikontrolės tyrimų, buvo rasta mikrobiologinė tarša „Biovelos“ kiaulienos sprandinėje ir kumpyje. Savo klientams tiekiame tik aukštos kokybės produkciją, todėl, kilus įtarimams dėl mėsos kokybės, penktadienį sustabdėme šviežios mėsos ir marinuotų produktų prekybą savo tinkle. Apie situaciją informavome Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą.

Šiuo metu tiekimas mūsų parduotuvių tinkle jau atnaujintas. Kadangi neimame produkcijos iš „Biovelos“, kurios produkciją įtariame, paprašėme kitų tiekėjų padidinti kuo įmanoma greičiau savo produkcijos kiekius. Atsiprašome savo klientų dėl nepatogumų, jei kol kas ne visose parduotuvėse gali rasti įprastą šviežios mėsos ir marinuotų pusgaminių asortimentą“, – sakoma atsiųstame „Maximos“ Komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorės Ernestos Dapkienės komentare.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder