Vis dar neaišku, ar Madonna koncertuos „Eurovizijos“ finale

Vis dar neaišku, ar Madonna koncertuos „Eurovizijos“ finale

Pasak Izraelio televizijos, vis dar nėra aišku, ar popžvaigždė Madonna koncertuos šeštadienį Tel Avive vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurso finale. Atlikėja iki šiol nepasirašė atitinkamos sutarties, ketvirtadienį pranešė „Kanal 12“.

Pasak televizijos, Europos transliuotojų sąjunga (EBU), kaip konkurso rengėja, pareiškė, kad Madonna neturi teisės dalyvauti repeticijose „Eurovizijos“ scenoje, kol sutartis nėra pasirašyta. Anot pranešimų, jau trečiadienį kone kilo skandalas, kai EBU uždraudė Madonnai įžengti į areną.

Tačiau galiausiai popžvaigždei buvo leista dvi valandas repetuoti, pranešė televizija.

Remiantis pranešimais, problema pasirašyti sutartį yra tame, kad Madonna nori atlikti savo hitą „Like a Prayer“. Tačiau ne visi dainos teisių turėtojai iki šiol davė EBU tam savo sutikimą.

60-metė Madonna naktį į trečiadienį nusileido Izraelyje. Atlikėja, britų viešųjų ryšių įmonės „Number 10 strategies“ teigimu, be to, ketina sudainuoti vieną dainą iš savo naujojo albumo.

Žvaigždės pasirodymo kaštus - 1,15 mln. dolerių - turėtų padengti izraeliečių kilmės Kanados verslininkas Sylvanas Adamsas.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder