MTV apdovanojimuose Lady Gaga stebino įvaizdžiu: vos spėjo persirenginėti

MTV apdovanojimuose Lady Gaga stebino įvaizdžiu: vos spėjo persirenginėti

Amerikoje praūžė MTV apdovanojimai. Juose triumfavo Lady Gaga su naujuoju albumu „Chromatica“. Tačiau garsi atlikėja žiūrovus stebino ne tik savo pasirodymu, bet ir įspūdingais apdarais ir apsauginėmis kaukėmis, kuriuos vos spėjo keisti, rašo People.

Kosminis įvaizdis

Pirmasis įspūdingas Lady Gagos įvaizdis priminė kosmines keliones: ant galvos užsidėjusi stiklinį gaublį, apsivilkusi futuristinę sidabro spalvos suknelę ir aulinius batus, Lady Gaga atvyko į MTV apsovanojimus atrodydama kaip iš kosmoso.

„Aš nešiojau veido skydus prieš jiems išpopuliarėjant“, - sakė atlikėja.

Povo įkvėpta suknelė ir rožinė apsauginė kaukė

Lady Gaga pirmąjį apdovajimą laimėjo už geriausią bendrą darbą - dainą „Rain On Me“. Scenoje atlikėja pasirodė apsivilkusi panašią į povą spalvotą suknelę ir dėvėjo rožinę apsauginę kaukę

Apdovanojimą už metų dainą „Rain on Me“, Lady Gaga atsiėmė užsidėjusi neįprastą apsauginę kaukę su ragais ir apsivilkusi žalią suknelę

Tamsi kaštoninė kaukė su ragais atrodė tikrai ypatingai. „Aš be žodžių“, - po apdovanojimų rašė suknelės dizaineris Christopheris Johnas Rogersas. 

Futuristinė veido kaukė

Taip, Lady Gaga dainavo su ja. 

Laukiamiausiam apdovanojimų pasirodymui Lady Gaga dėvėjo spalvą keičiančią skaitmeninę kaukę, kuri švietė albumo "Chromatica" spalvomis.

Dainininkė atliko sukrečiantį pasirodymą kartu su Ariana Grande, kuri dėvėjo juodą apsauginę kaukę.

Lady Gagos albumas "Chromatica" išsaugojo 2020 metus.

Dainininkė atsiimti metų atlikėjo apdovanojimo lipo į sceną dėvėdama žvilgančią sidabrinę veido kaukę, kuri derėjo prie bodžio ir balto apsiausto su plunksnomis.

„Visi visada žinojo, kad aš noriu skleisti džiaugsmą per kultūrą, per šokį, per muziką“, - sakė atlikėja.

Atlikėja namo parsinešė 5 apdovanojimus. Kai Lady Gaga atsiėmė Tricon apdovanojimą, atlikėja atrodė tikrai įspūdingai.

Dainininkė vilkėjo tą patį bodį, tačiau jį visiškai transformavo užsidėjusi metalinį sidabro spalvos apdarą ir derantį galvos aksesuarą.

„Tai nebuvo lengvi metai daugeliui žmonių, bet tai, ką matau pasaulyje, yra didžiulis drąsos triumfas“, - atsiimdama apdovanojimą sakė Lady Gaga.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder