"Įgyvendink vaiko svajonę"

"Įgyvendink vaiko svajonę"

"Gerb. Kliente, kartą garsus rašytojas Antuanas de Sent-Egziuperi pasakė: "Parodykit man žmogų, kuris nesvajoja apie ateitį, ir aš jums parodysiu žmogų, kuris nežino, kur eina." Esame tikri, kad Jūs apie rytojų galvojate nuolat, kuriate ateities planus. Todėl kviečiame užtikrintai pasiruošti ateičiai ir rytojų sutikti tokį, apie kokį visada svajojote", - taip prasideda vieno banko siunčiame elektroninė žinutė, kurioje toliau siūloma paspausti nuorodą ir sužinoti, kokio dydžio indėlis "padėtų jaustis saugiai".

Pasirinkus nuorodą "Taupymas ir investavimas" pasirodo dar gražesnis tekstas: "Ar gali būti kas nors nuostabesnio negu vaiko svajonės? Taip - jausmas, kurį patirsite padėdami jas įgyvendinti... Ar vaiko svajonės išsipildys, priklauso nuo Jūsų. Juk ateis laikas, kai vaikas įžengs į suaugusiųjų pasaulį, ir tada prireiks Jūsų paramos. Ruoštis šiai akimirkai reikėtų pradėti jau dabar. Tą dieną, kai Jūsų vaikas pats pradės tvarkyti savo gyvenimą, galite padaryti gerokai turtingesnę ir smagesnę. Sukaupti pinigai − puiki vaiko siekių įgyvendinimo pradžia".

Ir kaip gi tokių gražių žodžių apsvaigintas klientas atsipirks pagundai žengti priešpaskutinį žingsnį ir pasinaudoti banko siūloma skaičiuokle, kad pamatytų kiek pinigėlių atiteks jo vaikui? Pabandžius sužinoti, kiek būtų galima sukaupti 15 metų dukrai iki tol, kol ji sulauks pilnametystės, jei kas mėnesį šiam šventam tikslui bus skiriama po 100 litų, bus naudojamasi gyventojų pajamų mokesčio lengvata ir investicija per metus duos maksimalią - 12 proc. - grąžą, paaiškėja, jog bankui sumokėjus 3 600 litų vaikas gaus... 2 987 Lt. Nuostabus vaikų svajonės įgyvendinimo būdas...

Gintaras Steponavičius siūlo pramogas

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius sugalvojo, kaip nuraminti mokytojus, kad šie nebesiskųstų didėjančiu darbo krūviu ir varganais atlyginimais. Jis visus linksmins sukdamas užsikirtusią plokštelę, - ironizuoja dienraštis "Vakaro žinios".

Ponas Steponavičius žino, kad žmonėms reikia duonos ir žaidimų. Duona - jau atimta. Tad, ministro supratimu, belieka pramogauti. Nors ir pavėluotai, tik penktadienį, bet sukvietė ministras visus Liet uvos mokytojus jų dienos proga į klubą, kur pats pažadėjo patrypčioti prie patefono leisdamas jaunystės muziką. Tik bėda, kad DJ Stepo plokštelė seniai užsikirto. Kartoja linksmintojas: "esate išskirtinės profesijos atstovai", "ryžotės atsakingai misijai ir nuolatiniam iššūkiui". Bet kuris melomanas pasakytų, kad ši muzika žmones tik pykina ir virkdo. Nebent ponas "didžėjus" to ir siekia.

Juokas pro ašaras

Mėgstate gėles ir muziką? Tada kviečiame apsilankyti kapinėse!

Anekdotai

Kariškis giriasi žmonai:

- Gali pasveikinti, gavau majorą!

- Sveikinu! Ir ką tu su juo darysi?

***

- Jums kavos su konjaku?

- Be!

- Be konjako?

- Be kavos!

***

Eina ežiukas nusiminęs, ir sutinka kiškį. Kiškis klausia:

- Kas tau yra?

Ežiukas sako:

- Blogas gyvenimas, einu kartis.

Kiškis po kurio laiko sumano nueiti pažiūrėti, kaip ežiukas kariasi. Ateina ir mato - ežiukas ant pilvo pasikabinęs. Nustebo kiškis, ir klausia:

- Ežiuk, ežiuk, tai kodėl tu ant pilvo kariesi?

- Todėl, kad ant kaklo biskutėlį dusina.

***

Po mišką siautėja Šernas. Siaubingai sudarkė Triušio sodą, žiauriai sumušė Asiliuką, išprievartavo Pelėdą. Galiausiai kojos spyriu išvertė Mikės Pūkuotuko namo duris ir šaukia:

- Mikė yra ?

- Neeee... O ko reikia ?

- Pasakyk, kad paskambintų. Knysliukas iš kariuomenės grįžo.

***

Policininkas sustabdo automobilį:

- Jūs ženklą "40" matėte?

- Mačiau.

- Tai kodėl važiavote šimtu litų greičiau

Bulvaroskopas

Nemiegok prie vairo! Šaliai reikalingas kiekvienas mokesčių mokėtojas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder