"Yva" merginos žiūrovus kvies "Paskutinei vakarienei"

"Yva" merginos žiūrovus kvies "Paskutinei vakarienei"

Ar grupės "Yva" merginų "paskutinė trečiojo etapo vakarienė" TV3 laidoje "Susitikime virtuvėje" nustebins susirinkusius svečius? Ar dainininkės nesuklups ir išnaudos visus turimus šansus? Kulinariniai merginų sugebėjimai bus atskleisti jau šį sekmadienį  17.40 val. laidoje "Susitikime virtuvėje" per TV3.

"Paskutinė vakarienė" – būtent tokią temą pasirinkusios visiems gerai pažįstamos muzikinės grupės "Yva" merginos Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė taip intriguoja žiūrovus. Tad kokiais patiekalais žaviosios projekto dalyvės bandys nustebinti konkurentus ir pačius laidos vedlius Liną Samėną ir Robertą Ščesnavičių?

Ant stalo svečių teismui paeiliui atsidurs: pirmasis užkandis "Lašiša a'la tar tar", pagrindinis patiekalas – "Avienos troškinys su griliažine bulvių koše", o vakarą užbaigs desertas, kurį merginos pavadino "Šokoladiniu skanėstu".

Iš pirmo žvilgsnio paprastai atrodantys patiekalai iš tiesų bus paruošti ypatingai – kiekviename jų merginos įpins mažų gudrybių, stebinančių subtiliu skoniu, todėl tikėtina, kad po kiekvieno patiekalo konkurentų kritika vis labiau tils, o merginoms bus vis sunkiau nuslėpti entuziazmą...

Įtampa ir nežinomybė tvyros iki paskutinės laidos minutės, o kiekvienas konkurentų bei projekto vedlių skiriamas balas bus aukso vertės. Ar Ievai ir Gintarei trečiame etape pavyks surinkti daugiausiai taškų, žiūrovai sužinos ateinančio sekmadienio popietę įsijungę TV3.

 

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder