"Susitikime virtuvėje" dalyvis išsigando, kad virsta moterimi

"Susitikime virtuvėje" dalyvis išsigando, kad virsta moterimi

Sekmadienį, gegužės 13-ąją, 17.40 val. TV3 žiūrovai išvys aistrų ir juoko kupiną kulinarinę šventę. Savo konkurentams ir profesionaliems virtuvės šefams – Linui Samėnui ir Robertui Ščesnavičiui – gamins bene linksmiausia kulinarinės laboratorijos „Susitikime virtuvėje“ pora – draugai Petras ir Daiva, daugeliui dalyvių padarę įspūdį savo nuoširdžiais pasisakymais ir laisvu bendravimu.

Petras ir Daiva atviri – jie dar niekada negamino kartu. „Manau, kad nebus kada jaudintis, nes virtuvėje taip suksimės, kad net nepagalvosim apie baimes. Mažiau stabdžių, daugiau akseleratoriaus ir tu būsi nuostabi“, – prieš vakarienę savo porininkę drąsins Petras.

Pora TV3 eteryje sekmadienį ruoš vakarienę, kurios slaptas produktas – kefalė, o tema – skandinaviška virtuvė. „Skandinavų šalyse mėgstamas ne aštrus, o sūrus maistas. Tik nenoriu persūdyti, nes konkurentai sakys, kad įsimylėjau“, – juokaus Daiva.

„Aš kažką nujaučiu, ateitį galiu nuspėti. Man baisu, kad virstu moterimi. Juk moterys burtininkės, numato ateitį, o vyrai tiesiog mąsto logiškai. Jei vyras pradeda nujausti, vadinasi, kažkuo jis keičiasi iš esmės“, – neįtikėtiną teoriją šmaikščiai laidoje dėstys Petras.

Suomiška žuvienė, kepta kefalės filė su daržovėmis, ryžių piurė ir šalta kava – štai tokia vakarienė projekto dalyvių lauks šį sekmadienį. Nors ruošdami valgį Daiva ir Petras stengsis nesijaudinti, bėdų virtuvėje neišvengs: likus kelioms minutėms iki finišo paaiškės, kad pora iškepė aštuonis gabalėlius žuvies vietoje dešimties, o deserto gaminimas baigsis ginču – patiekti ryžių piurė kavos puodelyje ar ne.

Kiek balų už savo kulinarinius bandymus porai skirs konkurentai, išaiškės jau šį sekmadienį 17.40 val. kulinarinėje laboratorijoje „Susitikime virtuvėje“ per TV3.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder