Kritikos sulaukusi Ieva keičia pasirodymo detales

Kritikos sulaukusi Ieva keičia pasirodymo detales

Po pirmos finalo repeticijos Ieva patvirtino, kad pakartojimų akimirkos bus pakeistos.

Šioje repeticijoje pakartojimų metu buvo rodoma akimirka, kurios metu Ieva dainuoja aukščiausias natas. Pirmojo pusfinalio metu pakartojimo akimirkoje Ieva dainuodavo paskutines eilutes jau žiūrėdama į Marių.

Ieva patikino, kad vieno pakartojimo metu bus viena ištrauka, o kito pakartojimo – kita. „Viena akimirka bus priedainio, kur aukštos natos, o kita – kur mes kartu su Mariumi. Buvo toks užmanymas, tikiuosi, kad taip ir pasiliks“, – kalbėjo I. Zasimauskaitė.

Penktadienį įvyko pirma finalo repeticija. Po repeticijos Ieva neslėpė, kad turi sau pastabų, tačiau džiaugėsi, kad tai tik repeticija.

„Yra niuansų. Ką tik su airiu apsikabinę stovėjome ir sakėme: kai per repeticiją nepasiseka kažkas, per finalinį pasirodymą dažniausiai būna geriau. Tikiuosi, nes vos neiškritau ten ant to tilto, nežinau, susvyravau. Turiu sau pastabų“, – po repeticijos save vertino Ieva.

Ievos populiarumas pastaruoju gerokai šoktelėjo aukštyn. Šiuo metu I. Zasimauskaitei pranašaujama trečia vieta. Ieva stengiasi atsiriboti nuo visų šių vertinimų ir spėlionių, tačiau vis gauna žinučių, kuriose rodomi įvairių apklausų rezultatai.

„Fainai, kad taip yra. Gal įkvepiantys kažkiek. Bet kai aukštai kyli, gali žemai kristi, todėl man patinka negalvoti apie tai, ką prognozuoja“, – įsitikinusi Ieva.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder