“Tele bim-bam” dainų sostinėje – šiltas koncertas

“Tele bim-bam” dainų sostinėje – šiltas koncertas

Jau daugiau nei 20 metų gyvuojantis “Tele bim-bam” kolektyvas į Klaipėdą kaskart lekia lyg ant sparnų, nes šiame mieste – gausiausios ištikimų gerbėjų gretos. Tuo įsitikinti bus galima rugsėjo 30 d. (sekmadienį) 16 val. renginių salėje “Vakaris”, kurioje skambės mintinai žinomi kūriniai ir nuoširdus juokas.

“Klaipėdą galėtume vadinti “Tele bim-bam” dainų sostine. Čia yra mūsų publika! Žinome, kur ir pas ką važiuojame, todėl visad smagu koncertuoti pajūryje”, – kalbėjo energingoji vadovė Neringa Čereškevičienė, taipogi užsiminusi jau senokai sulaukianti prašymų Klaipėdoje atidaryti “Tele bim-bam” darželį.

Linksma, jaunatviška ir nenustygstanti vietoje grupė sukūrė daugiau nei 70 dainų, o populiariausias, jau hitais tapusias „Mamos suknelė“, „Pupa“, „Voras“, „Baltoji varnelė“, „Tilili“, „Naktelės žiedai“, moka bene kiekvienas vaikas, o dažnai – net ir jų tėveliai. Koncertas Klaipėdoje suteiks progą išgirsti visus “perliukus” ir pasimėgauti šaunia “telebimbambiečių” ir išradingosios Neringos draugija.

“Tele bim-bam” per 20 metų yra išleidę 6 albumus, sukūrę 30 muzikinių klipų. Apie kolektyvo ilgaamžiškumo paslaptį vadovė Neringa kalbėjo neslėpdama šilto pasididžiavimo: “Esam faini, užsispyrę ir mylime tai, ką darome. Džiugu, kad užsiauginome naują gerbėjų kartą – tie, kurie kadaise užaugo su mūsų melodijomis, dabar jau turi savo mažylių ir drauge ateina į koncertus”.

Nors “Tele bim-bam” sąskaitoje – gausybė koncertų, kolektyvas vis plečia savo horizontus ir stengiasi atrasti kažką naujo. Šiuo metu ruošiamasi reikšmingam projektui su Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru Vilniaus kongresų rūmuose.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder