Klaipėdoje - geriausios "Tele bim-bam" dainos

Klaipėdoje - geriausios "Tele bim-bam" dainos

Pilkas rudens nuotaikas pajūryje išsklaidys ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų mylimi kūriniai. Rugsėjo 30 d. (sekmadienį) 16 val. renginių salėje “Vakaris” – proga išgirsti ryškiausias dainas iš turtingo grupės „Tele bim-bam“ repertuaro, atliekamas gyvai, ir padovanoti savo šeimai gerų emocijų kupiną popietę.

„Mamos suknelė“, „Pupa“, „Voras“, „Baltoji varnelė“, „Tilili“, „Naktelės žiedai“ – su šiais ir kitais mintinai žinomais kūriniais užaugo jau antroji kolektyvo gerbėjų karta. Puiki muzika, šilti tekstai, nuoširdus atlikimas bei išradinga scenografija – „Tele bim-bam“ pasirodymai kaskart priverčia šią grupę ir jos energija trykštančią vadovę Neringą Čereškevičienę pamilti iš naujo.

Bet kuriame mieste išties laukiamas kolektyvas vis dėlto itin mėgsta pasimatymus su Klaipėdos publika. Čia gerbėjų gretos itin gausios, tad grupė uostamiestį yra neatsitiktinai titulavusi „Tele bim-bam“ dainų sostine.

Kolektyvas per 20 metų yra išleidęs 6 albumus, sukūręs 30 muzikinių klipų. Apie „Tele bim-bam“ ilgaamžiškumo paslaptį vadovė Neringa kalbėjo neslėpdama šilto pasididžiavimo: “Esam faini, užsispyrę ir mylime tai, ką darome!”.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder