Įspūdingam šou - klaipėdiečių ovacijos

Įspūdingam šou - klaipėdiečių ovacijos

Scenos profesionalai Gytis Paškevičius ir Linas Adomaitis šeštadienio vakarą "Švyturio" arenoje padovanojo įspūdingą koncertą Klaipėdos publikai.

Netikėtas skirtingo braižo dainininkų duetas neliko nepastebėtas. Didžiausia uostamiesčio koncertinė erdvė buvo pilnutėlė žiūrovų. Linas Adomaitis ir Gytis Paškevičius koncertavo su Kauno miesto simfoniniu orkestru, diriguojamu maestro Ričardo Šumilos, KTU akademiniu choru „Jaunystė“, Šiaulių berniukų ir jaunuolių choru „Dagilėlis“. Žiūrovus stebino ir žavėjo vakaro svečiai: saksofonininkas Petras Vyšniauskas, pianistas Dainius Pulauskas, baleto primarijus Nerijus Juška, akordeonų kvintetas, dūdmaišių trio. Smagu scenoje buvo matyti ir klaipėdiečius: pritariančiųjų vokalistų grupę „Cappella‘A“ su atlikėja Akmėja ir miesto merą Vytautą Grubliauską džiazo muzikanto amplua.

Stebino ne tik koncerto svečiai, bet ir netikėtas repertuaras. L. Adomaitis ir G. Paškevičius dainavo vienas kito dainas, kartu suteikdami žinomiems kūriniams naujų spalvų. Žibintuvėlių švieselių jūra suspindo atlikėjams pristatant naująją L. Adomaičio dainą “Kol kartu”, skirtą Lietuvai.

Visą muzikinį pasirodymą lydėjo originalios vaizdo instaliacijos, papildančios dainų tekstus ir vyksmą scenoje. Pirmąją koncerto dalį gana santūriai stebėjusi publika labiau atsipalaidavo po pertraukos. Antrojoje dalyje klaipėdiečiai dainininkams pritarė vis garsiau, o jaudinančiame koncerto finale visi ošė, pakilę nuo kėdžių.

Aukščiausio meninio lygio pasirodymą palydėjo nuoširdžios klaipėdiečių ovacijos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder