"Ledynmetis" ir "Juros periodo parkas" susitiks viename filme

"Ledynmetis" ir "Juros periodo parkas" susitiks viename filme

Gruodžio viduryje kino teatrų ekranus pasieks nauji didžiųjų roplių nuotykiai filme „Pasivaikščiojimas su dinozaurais 3D“ (orig. "Walking With Dinosaurs 3D").

Jau dabar pranašaujama, kad filmas „Pasivaikščiojimas su dinozaurais 3D“ taps vienu įtaigiausių dinozaurų kasdienybės atspindžių kine. Pasak kino kritikų, tai bus tarsi filmų apie dinozaurus pirmtako „Juros periodo parko“ ir itin populiaraus animacinio filmo „Ledynmetis“ junginys, dėka moderniausių šiuolaikinių 3D technologijų tapęs dar stipresnis ir įtikinamesnis.

Žmoniją visais laikais labiausiai jaudino tai, kas apipinta paslaptimis. Dinozaurų gyvenimas – viena didžiausių paslapčių. Galybė mokslinių tyrimų, straipsnių ir grožinė literatūra, nagrinėja didžiausi kada nors pasaulyje egzistavusių ir prieš 65 milijonus metų išnykusių roplių gyvenimą.

Filmas „Pasivaikščiojimas su dinozaurais 3D“ pastatytas remiantis to paties pavadinimo 1999 metų BBC serialu. Pirmą kartą kino istorijoje, padedant moderniausioms 3D technologijoms, žiūrovams bus leista iš arti pamatyti ir pajusti, kaip atrodė pasaulis, kai jo žemes trypė milžiniški dinozaurai.

Kompiuterine grafika sukurti priešistoriniai gyvūnai ir jų kasdienybė filme atskleidžiama realiose vietovėse. Mokslininkai nustatė, kad gausūs dinozaurų būriai gyveno dabartinės Aliaskos srityse, tad didžioji filmo scenų nufilmuota būtent ten. Mums nepažįstamas, tolimas ir paslaptingas dinozaurų gyvenimas filme pasakojamas vieno jų lūpomis – nuo baugščios mažo dinozauriuko vaikystės iki brandaus suaugusio dinozauro nuotykių.

Vėstant klimatui daugybė dinozaurų buvo priversti palikti savo namus ir iškeliauti ieškoti palankesnių gyvenimo sąlygų. Kokie iššūkiai jų laukė toje kelionėje ir ar pavyko jiems rasti naujus namus? Pirmuoju dinozauro asmeniu filme pasakojama istorija įtraukia it įtempto siužeto drama.

Jaudinantis priešistorinis pasaulis, įgarsintas lietuviškai, Lietuvos žiūrovams bus pristatytas jau nuo gruodžio 20 d.

Filmo anonsas:

http://www.youtube.com/watch?v=BlmoeaMkN2M – oficialus filmo anonsas (įgarsintas lietuviškai).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder