Projektuotojų užmojis pribloškė

Projektuotojų užmojis pribloškė

Klaipėdos vicemeras Artūras Šulcas su Savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento atstovais vakar apžiūrėjo Klaipėdos sveikatos priežiūros centro (Taikos pr. 76) teritoriją, kurią planuojama atnaujinti jau kitąmet. Jie panoro objektyviai įvertinti teritoriją, kuriai parengtas tvarkybos projektas pribloškė 600 tūkst. eurų sąmata.

Tokia suma projektuotojai įvertino pėsčiųjų takų, laiptų, privažiavimų greitosioms, neįgaliesiems ir mamoms su vežimėliais įrengimą, želdinių atnaujinimą ir kitus darbus.

"Suprantama, kad projektuotojai visada siūlo geriausią ir brangiausią variantą, tačiau ne visada viskas, ką projektuotojai siūlo, gali būti reikalinga", - pastebėjo A. Šulcas.

Vicemero ir Savivaldybės specialistų nuomone, tikrai būtina tvarkyti laiptus, šaligatvį Šturmanų gatvėje, taip pat labai svarbu pagal visus reikalavimus įrengti privažiavimus prie Socialinės pagalbos centro, baseino, tačiau teritorijoje esantys želdiniai yra gana geros būklės, o kai kurie takai jau buvo atnaujinti.

Po apžiūros miesto tvarkytojai išsakys pastabas projektuotojams, kad šie pakoreguotų tvarkybos projektą. Tuomet bus skelbiamas konkursas rangos darbams.

"Kitapus Taikos prospekto, Debreceno rajone, turime pavyzdingai sutvarkytą viešąją erdvę. O erdvė prie Sveikatos centro - apgailėtinos būklės. Tad mūsų tikslas vaizdą pakeisti. Po to planuose - Vingio, Žardės rajonų ir rajonų prie Šilutės plento viešųjų erdvių atnaujinimas", - sakė A. Šulcas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder