Kas pakeis Saulių Budiną "Regitroje"?

Kas pakeis Saulių Budiną "Regitroje"?

Jau skelbta, kad, valdančiajai koalicijai susitarus, Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriumi išrinktas Saulius Budinas, "Regitros" Klaipėdos filialo viršininkas. Tačiau kol kas visiškai neaišku, kas užims jo vietą šioje valstybės įmonėje.

50-metis S. Budinas Kauno politechnikos institute yra baigęs tekstilės pramonės mašinų ir įrenginių inžinieriaus-mechaniko studijas. Ilgą laiką jis vadovavo savo įmonei, įsteigusiai pirmąjį ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Vakarų Lietuvoje boulingo klubą "Smūgis", tačiau 2009-ųjų pabaigoje nuosavą verslą perleido artimiesiems, o pats pasuko į valstybinį darbą - laimėjo konkursą į VĮ "Regitra" Klaipėdos filialo viršininko kėdę.

Tiesa, šią savaitę išrinktas Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriumi, pareiškimo atleisti iš "Regitros" jis dar neparašė - šios įmonės vadovybė informavo "Vakarų ekspresą", kad tokio prašymo vakar dar nebuvo gavusi.

"Regitros" vadovų teigimu, atleidusi dabartinį filialo vadovą įmonė organizuos viešai skelbiamą atranką į šias pareigas, o pretendentams keliami reikalavimai bus taip pat paskelbti viešai.

Tačiau kol kas nepranešama, kada ši atranka bus vykdoma ir kiek ji užtruks.

Pats S. Budinas vakar dienraščiui teigė nežinantis, kas ketintų pretenduoti į filialo vadovo kėdę.

Vidutinis mėnesinis "Regitros" filialų viršininkų darbo užmokestis šių metų pirmąjį ketvirtį sudarė 2 260 eurų (neatskaičius mokesčių).

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder