Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Nu
Nu , 2023-02-28 07:46

Man mylimiausia Klaipėda ir nelieskite jos. Pats gražiausias Lietuvos miestas. Tegyvuoja Klaipėda ir Klaipėdiečiai. Deja esu ne klaipediske tik gyvenau trumpai, tik 2 metus.

taip tai taip ,ale....
taip tai taip ,ale...., 2023-02-28 00:51

kas čia per lietuviškos moters pavardės karikatūra : Šulskė :(

Razinka
Razinka, 2023-02-27 21:10

Kas darosi su Klaipėda, ritamės iki grindjuostės (plintuso), na kaip galėjo patikti nesąmonės ant teatro ir žiauriai netvarkinga aplinka, gal kol vyksta remontai, nusieraminti ir kaupti lėšas meniškesniems dalykams. Deltuvaitė- kol ji vadovaus paradams dar daug pamatysime nesąmonių, visuose kultūros baruose, nuo nuogaliu iki konteinerių ir žemo lygio ųviesos festivalių.

Teigiamai?
Teigiamai?, 2023-02-27 19:02

Pirma, miesto senamiestis nuo ketvirtadienio jau buvo atiduotas plėšti kinietiško kičo pardavėjams, spurgų kepėjams. Užsidirbti iš to yra svarbiaudia. O pats festivalis negalėtų taip vadintis. Skystas ir beskonis.

AK
AK, 2023-02-27 18:04

Visiškai teisingai, Didikai buvo šleivi. Galbūt labai mažus vaikus tenkino, bet ir tik. Reikia pasakyti, kad mintis išnaudoti pastatų paviršius, ir to atlikimas techniškai, laiko iki pasirodymo laikmatis - geri. Silpnesni yra lėkštoki vizualiniai sprendimai. Aišku, vizualiai vertingas produktas reikalauja darbo, bet tada mažiau rizikos ir pastangų prireiks abstraktesniems ieškojimams, atradimams. Šiuo atveju regėjome "Maša i medvedj" bei šiandienio čeburaškos mokyklą - silpną iš esmės. Labai nusisekė Arkos tunelis. Vienaip ar kitaip, suteikti aikštelę įgūdžių lavinimui, rodymui, ir pakviesti žiūrovus vertinti, džiaugtis tokiu niūriu metu - pasiekimas vienareikšmiškai vertingas. Ačiū!

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.