Ž. Žvagulis ir I. Starošaitė atskleidė sėkmingos santuokos paslaptį

Ž. Žvagulis ir I. Starošaitė atskleidė sėkmingos santuokos paslaptį

Neseniai 55-erių metų jubiliejų atšventęs dainininkas ir scenos vilkas Žilvinas Žvagulis neatsidžiaugia senelio pareigomis namuose. Jo tvirtas ryšys su anūkais, ypač penkiamete Barbora – akivaizdus, o ir pats žinomas vyras drąsiai mažąją šeimos narę vadina savo karalaite.

Šį šeštadienį į TV3 televizijos ekranus sugrįžta žiūrovų pamilta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. 12-asis sezonas prasidės su itin azartiška dvikova, mat į ją stos du talentingi dainininkai, daugiau nei du dešimtmečius tiek namie, tiek scenoje gyvuojantis duetas – Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis.

Jų laukia nelengva užduotis – įtikti Žilvino anūkės, Inetos ir Ąžuolo Žvagulių pirmagimės Barboros skoniui.

Kol ruduo dar lepina šiltais orais, laidos studija įsikūrė gamtos apsuptyje, pramogų ir poilsio centre „Belmontas“. „Virtuvės istorijų“ prodiuserė Vaida Skaisgirė neslepia, jog būtent ši, Pavilnių regioninio parko širdyje įsikūrusi, vieta tapo jaukiu prieglobsčiu tiek pramogoms, tiek ir darbui.

„Labai džiaugiuosi ilgamete draugyste su poilsio ir pramogų centru „Belmontas“, kur pati ne tik leidžiu asmeninį laiką, pramogauju ir valgau su sūnumi bei draugais, bet vis daugiau laiko praleidžiu dirbdama.

Visą vasarą čia filmavome gastronominių kelionių po Lietuvą laidą „Maisto kelią“, mat ši vieta tapo mūsų vasaros rezidencija, kurioje gyvenome su visa komanda, čia filmuojame jau ir antrąjį „Virtuvės istorijų“ sezoną. Tai tapo puikia vieta ne tik pramogoms ir gardžiam maistui, bet ir darbui“, - atvirauja V. Skaisgirė.

Šį šeštadienį laidos herojai gamins du unikalius patiekalus: burtai lems, jog Irena stos į laidos vedėjos Ilonos Juciūtės komandą ir ruoš gardų voveraičių troškinį grietinėlės padaže, o Žilvinas kartu su virtuvės šefu Dilanu Dampella Gamage Barborą mėgins nustebinti rūkytomis dešrelėmis ir pupelėmis įdarytu kukurūziniu viščiuku.

„Barbora yra šio ryto teisėja, sąžiningai vertinanti skanius patiekalus, tačiau pagal hierarchiją karalius turi laimėti“, - savo pergale šventai tikės Žilvinas.

Daugiau nei du dešimtmečius sėkmingą sąjungą puoselėjantis Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė – viena žymiausių ir gražiausių lietuviškosios muzikinės padangės porų. Dažnas, matydamas jų bendrą veiklą tiek scenoje, tiek už jos ribų, bando išsiaiškinti tvirtų santykių paslaptį.

„Tų paslapčių, ko gero, nėra, yra tiesiog noras būti šeimoje, būti su žmogumi. Manau, jog pagrindinis dalykas yra galvoti pirma ne apie save, o apie šalia esantį: ar tu nori jam padovanoti gražią dieną, gražią emociją arba net gi ir aštrią emociją“, - atviraus Irena.

Tvirtas ryšys spinduliuoja ne tik tarp Žilvino ir Irenos, bet ir tarp visos Žvagulių šeimos. Tris sūnus užauginęs charizmatiškas žemaitis neslepia, jog visuomet troško dukters, tad gimus sūnaus Ąžuolo pirmagimei Barborai, Žilvino gyvenime išsipildė ilgai laukta svajonė.

„Aš esu ne senelis, o opapa. Taip pats vadinau savo senelį, todėl džiaugiuosi tęsdamas šią tradiciją. Nenoriu įžeisti kitų esamų ar dar būsimų anūkų, tačiau Barbora – mano vaikas, mano karalaitė, o aš – jos karalius.

Žinoma, visus anūkus myliu ir mylėsiu lygiai, tačiau Barbora yra pirmoji, ji išlošė aukso puodą ir dėl jos padarysiu viską“, - gražiausius žodžius apie anūkę kalbės Žilvinas.

Tvirtas Žvagulių šeimos ryšys padėjo ištverti ir sudėtingą karantino laikotarpį. Irena neslepia, jog sumažėjus koncertams teko stabtelti, apmąstyti, tačiau Žilvinas įžvelgia ir teigiamą pusę, mat pagaliau realizavo ilgai atidėliotus planus.

„Karantino metu ėmėmės namo kosmetinio remonto. Perdažėme lubas, padarėme terasą, kurios penkiolika metų neprisiruošėme padaryti“, - atviraus Žilvinas.

Ką Žilvinas pažadėjo Barborai, norėdamas išplėšti pergalę, kokiais kulinariniais patarimais pasidalins Irena ir kuris laidos herojus išeis su nugalėtojo karūna – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją!

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžta ir pradeda dvyliktąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis.

Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – nuo rugsėjo 5 d. šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder