V. Siegel su šeima išvyko atostogauti į Dubajų: jei būtų draudžiama tai daryti, niekas ir nekeliautų

V. Siegel su šeima išvyko atostogauti į Dubajų: jei būtų draudžiama tai daryti, niekas ir nekeliautų

Karantino laikotarpiu ne vienas žinomas žmogus nusprendė lietuvišką žiemą iškeisti į šiltesnius kraštus. Ne išimtis – ir socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel. Moteris instagramo paskyroje pasidalijo nuotraukomis iš saulėto Dubajaus.

Gausus sekėjų būrys sukritikavo V. Siegel už keliavimą karantino metu, tačiau influencerė irgi nutarė netylėti.

Visai neseniai V. Siegel instagrame pasidalijo nuotrauka iš Dubajaus – joje įsiamžino su dukrele Nicole. „Vaizdas pro mūsų kambario langą tiesiog užburiantis“, – prie nuotraukos rašė žinoma moteris.

Sekėjai netruko sukritikuoti moterį už jos sprendimą keliauti pandemijos metu. 

„Per karantiną į Dubajų dabar visi ir visos lekia. Pasaulis kovoja su tokia liga, žmonės miršta, gydytojai po 36 val. dirba be miego, žmonės darbus praranda, egzistencija, o čia sau keliauja. Tai pirmyn, visi keliaukim ir nedejuokim, kad karantinas mėnesių mėnesiais tęsiasi... Taigi galima dar palaukti, gi nenumirsit be tų atostogų. Esat nuomonių formuotojai, pavyzdys žmonėms. Puikus pavyzdys“, – komentavo internautas.

Žinoma moteris kirto kritikams ir teigė, kad tai yra jos šeimos pasirinkimas ir keliauti yra nedraudžiama. 

„Žinot, ką supratau, kad yra tokia kategorija žmonių, kurie niekaip negali susilaikyti neįžeidinėdami kitų, tiesiog jiems būtina tai padaryti, taip jie lyg realizuoja ir pamalonina save. Duok tik jiems progą, ir mat lenda iš šešėlio pasireikšti. 

Covid yra viso pasaulio nelaimė ir ne tik Lietuvoje karantinas bei griežta priežiūra. Jus net neįsivaizduojate, kiek reikia pereiti patikrinimų, kiek reikia turėti dokumentų, kad galėtum bent kiek pasidžiaugti saule. Tai yra mano šeimos pasirinkimas, keliauti ar ne. Tokį pat galite kiekvienas pasirinkimą padaryti. Jei būtų draudžiama tai daryti, niekas ir nekeliautų! 

Tai yra leidžiama, bet griežtai kontroliuojama. Nejaugi iš tiesų pagal Jus tiek daug žmonių yra kvailų, neatsakingų? Nes keliaujančių su šeimomis tikrai yra daug. Kas turi galimybę, tas keliauja, bet laikydamiesi visų griežtų įstatymų.

Niekuomet nedrįsau įžeisti žmogaus tik dėl to, kad jo pasaulėžiūra kitokia nei mano, ir tai, žinokite, labai geras bruožas. Siunčiu Jums tik geriausias emocijas ir spindulėlį šiltos saulės!“ – atsakė kritikams V. Siegel ir pasidalijo dar viena atostogų akimirka.

 


Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder