Projekto „Kaukės“ dalyvis E. Sipavičius: meluodamas draugams vos nepralošiau tūkstančio

Projekto „Kaukės“ dalyvis E. Sipavičius: meluodamas draugams vos nepralošiau tūkstančio

Kas galėjo pagalvoti, kad kelionė slapčiausiame eterio projekte šalyje pasibaigs ir komisijos, ir žiūrovų numylėtam Liūtui? Populiariausio šou Lietuvoje „Kaukės“ finalas nenumaldomai artėja, dalyvių lieka vis mažiau, todėl komisijos nariams apsispręsti, kam atėjo laikas atskleisti savo tapatybę, tampa vis sunkiau.

Favorito Liūto kaukė, po kuria slėpėsi vienas garsiausių šalies atlikėjų Egidijus Sipavičius, atidengta labai nenoromis. Tiesa, pats Liūtas dėl tokios vakaro baigties liūdi tik truputį.

„Gaila, kad šį vakarą iškritau, tiesa, prisipažinsiu, vidinė nuojauta, kad taip gali nutikti, kažkur viduje ruseno. Na, nieko nepadarysi. Viskas kada nors pasibaigia. Labai džiaugiuosi dėl tokios galimybės. Patirtį, kurią gavau LNK „Kaukėse“, atsiminsiu dar ilgai.

Juk tik čia kiekvieną sekmadienį laukdavo milžiniškas iššūkis atsisakyti įprastos tapatybės, pamiršti visus sau būdingus judesius, iš kailio nertis dainuojant kitaip nei įprastai ir tapti tiesiog Liūtu“, – pirmaisiais įspūdžiais po kaukės nuėmimo šį sekmadienį dalijosi atlikėjas E. Sipavičius.

Įtarimų, kad žiūrimiausiame TV projekte „Kaukės“ gali slėptis vienas garsiausių ir ilgiausiai koncertuojančių šalies atlikėjų, turėjo ne tik komisijos nariai, bet ir paties Liūto draugai.

„Pradedu skaičiuoti, kiek per šį rudenį lažybose pralošiau įvairiausių daiktų. Prieš keletą savaičių draugai surengė akistatą. Pasikvietę į svečius netikėtai įjungė visus Liūto pasirodymus ir liepė prisipažinti, kad po kauke esu aš. Baksnojo į ekraną, tvirtindami, kad čia tu! Ir čia tu! Kas dar galėtų taip judėti?

Niekas kitas taip mikrofono nelaiko, tik tu. Taip, jie smarkiai rėmė mane prie sienos, tačiau nepasidaviau. Žiūrėdamas tiesiai į akis viską neigiau. Supratau, kad esu prastas melagis, nes bičiuliai vis tiek manimi nepatikėjo. Iš jų tuoj pat sulaukiau lažybų pasiūlymo – sukirsti rankas dėl Liūto tapatybės iš 1000 eurų. Patikėkit, išsaugoti paslaptį ir išsisukti iš tokios situacijos buvo keblu.

Kažkaip įtariu, kad šiandien savo draugams dėl tokio įžūlaus vengimo sakyti tiesą turėsiu ilgai aiškintis“, – pasakojo slapčiausio projekto TV istorijoje „Kaukės“ dalyvis E. Sipavičius.

E. Sipavičiui, kaip ir daugeliui kitų, muzikinio projekto metu labiausiai patiko čia jaučiama laisvė – kai esi ant scenos, tavęs niekas nepažįsta, todėl gali trumpam tapti kuo nori, o tuo pačiu klausytis keisčiausių spėliojimų apie save.

„Nesitikėjau, kad tai – taip įdomu! Prisipažinsiu, keletas versijų tikrai pribloškė. Kai broliai pradėjo sakyti, kad po kauke – Rytis Cicinas, vos neprunkštelėjau. Mes su Ryčiu esame labai skirtingi atlikėjai, kurių niekas nesieja. Nei balso tembras, nei judesiai, nei repertuaras. 

Na, Liūto atveju galbūt tik polinkis puoštis blizgiais kostiumais. Taip pat sulaukiau spėjimų, kad esu Česlovas Gabalis. Tai mane nustebino šiek tiek mažiau. Daugelį dainų stengdavausi atlikti, lyg būčiau jis. Jei sutiksiu Česlovą pats kada nors, reikės būtinai jo paklausti, ar man pavyko tapti panašiam į jį?“ – įspūdžiais dalijosi E. Sipavičius.

„Mintį apie tai, kad po Liūto kauke slepiasi Lietuvos muzikos legenda Egidijus, dar prieš gerą mėnesį pakišo mano dukrytė. Važiuojant į filmavimą ji paprašė – mamyt, gal gali užleisti mano mylimiausią dainą „Aš į diskoteką ratais atvažiuoju“. Išgirdus atlikėjo balsą akimirksniu viskas pasidarė aišku. Kaip matėte, mano kolegoms prie tokios išvados prieiti užtruko dar gerą mėnesį“, – sakė LNK „Kaukės“ komisijos narė, TV laidų vedėja I. Kavaliauskaitė. 

„Taip gražiai dainuoti gali ir Jeronimas Milius, toks stotas gali būti ir Č. Gabalio, bet šiandien ta džentelmeniška Liūto širdis atvėrė akis. Jausdama nuo scenos atsklindantį itališką kraują Lietuvoje, esu užtikrinta, kad tai yra E. Sipavičius“, – šį kartą atspėjo ir kita komisijos narė, radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė.

Liūto tapatybę įminė visi, įskaitant ir laikinai prie komisijos prisijungusią KK2 laidos vedėją Justę Žičkutę, kuri laidos pradžioje slėpėsi po Šieno kauke, ir projekto „Kaukės“ vedėją, aktorių Giedrių Savicką.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder