Prieš metus išsiskyręs Vyšniauskas pasimatymų nevengia, bet moterims nieko nežada: tai – biznis

Prieš metus išsiskyręs Vyšniauskas pasimatymų nevengia, bet moterims nieko nežada: tai – biznis

Prieš vos daugiau nei metus žiniasklaidoje pasirodė netikėta žinia – skirtingais keliais pasukti po 8 metus trukusios santuokos nusprendė galiūnas Ramūnas Vyšniauskas ir jo mylimoji Inesė. 

Laidoje „Prieš Srovę“ dainininkei Vilijai Pilibaitytei-Miai Ramūnas atvėrė širdį ir papasakojo ne tik apie skyrybas, bet ir apie savo didžiulę meilę moterims. Vis dėlto svarbiausią vietą jo gyvenime, kaip bebūtų, užima ne jos.

Paaiškino, kodėl apie skyrybas nekalba

R. Vyšniauskas Mią įsileido į savo viengungiškus ir didelius namus Klaipėdoje praėjus kiek daugiau, nei metams po skyrybų.

Laidos vedėjai jis iškart pripažino, kad jo gvyenime niekas nėra įskaudinęs, vis dėlto skyrybos, kaip bebtų, nebuvo lengvos.

„Kai su žmona skyrėmės, vienas su kitu sutarėme – ir tą mūsų susitarimą aš gerbiu – kad mes apie skyrybas nešnekame“, – pokalbį pradėjo jis.

Vis dėlto vėliau Ramūnas abstrakčiai užsiminė, kodėl šeimoje kilo nesutarimai: „Savo buvusiai žmonai ir dabar jaučiu didelę pagarbą. Ji – nuostabus žmogus ir aš dėkoju jai už tą prabūtą laiką su manimi. Bet dabar puikiai suprantu, kad baigus sportinę karjerą ir dar pačiam nemokant gyventi, pas mane atsirado mylimas žmogus, šeima. Daugiau nėra ką sakyti. Matau problemą tik savyje. Man reikėjo mokytis gyventi ir dar rūpintis šeima.“

O štai paklaustas, ar skyrybų niekuomet nesigailėjo, Ramūnas trumpai šypteli bei pripažįsta, kad nė nežino, ką pasakyti.

Pasimatymai – dėl sveikatos

Nepaisant to, žinomas vyras neslepia, kad moterys jam patiko visada, todėl juokdamasis save vadina „babniku“. „Yra gera rusiška daina, kurią išvertus, skambėtų taip: „O kas ne „babnikas“? Tik tas, kuris nėra matęs moters“, – besijuokdamas sako galiūnas.

Tiesa, jis neslepia, kad būdamas santuokoje kitas moteris išties buvo pamiršęs. O štai dabar – viskas kitaip. „Į pasimatymus aš einu dėl sveikatos (juokiasi). Tai – normalu, tokia yra žmogaus fiziologija. Aš niekada nemeluoju, esu toks žmogus, kuris nieko nežada, kaip yra – taip“, – atvirai sakė R. Vyšniauskas.

Sportininko karjerą baigęs Ramūnas neslepia, kad savo versluose yra pirmokas, vis dar visko mokosi, o apie milijoną dar tik pasvajoja. Vis dėlto jis atviras – pinigai svarbūs ir bendraujant su moterimis.

Miai jis pripažino, kad yra bendravęs ir su vadinamosiomis „barakūdomis“: „Aš puikiai suprantu, kad jei susitikinėji su mergina, kuri už tave 25 metais jaunesnė, tai dėl ko ji su tavimi? Dėl grožio? (juokiasi) Dėl dar kažko? Aišku, kad tik dėl pinigų. Neturėtum už ką į restoraną nueiti, neturėtum, su kuo pavežti, kokius kvepalus nupirkti, tai netikiu, kad eitų su tavimi. Tai yra normalu ir aš tą dalyką puikiai suprantu.“

Anot Ramūno, bendraujant su tokia moterimi neverta užsidėti rožinių akinių. Galiūno teigimu, tai – biznis.

Svajonių moteris neegzistuoja?

Ir nors apie buvusią žmoną R. Vyšniauskas atsiliepia tik gražiausiais žodžiais, o apie skyrybas į kalbas per daug nesileidžia, žinomas vyras nežino ir to, su kokia moterimi norėtų ateityje gyventi.

Vis dėlto ir pats teigia ne vienąkart sau šį klausimą uždavęs. „Su metais – o mes juk nejaunėjame, o senstame, bręstame –  nė neįsivaizduoju. Vienąkart bandžiau su savimi šnekėtis, su kokia moterimi norėčiau gyventi. Neįsivaizduoju – tokios, turbūt, gal ir nėra“, – juokėsi galiūnas.

O štai paklausus, kas jo gyvenime užima svarbiausią vietą, Ramūnas atsakymo nustebina: „Turiu du nuostabius vaikus, kurie dabar yra didžiausia ir vienintelė mano meilė ir gyvenimo džiaugsmas.“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder