Pokštas TV laidoje apie išėjimą iš darbo Skaivai Jasevičiūtei tapo realybe: tik iš darbo išėjo ne ji

Pokštas TV laidoje apie išėjimą iš darbo Skaivai Jasevičiūtei tapo realybe: tik iš darbo išėjo ne ji

Radijo laidų vedėja, taksų veislės šunų mylėtoja Skaiva Jasevičiūtė atskleidė, kiek keturkojų gyvena jos namuose: šiuo metu kartu jos namuose bėgioja 28 kojytės, t.y. 7 taksiukai, kurie, anot Skaivos, taip pat pajautė pandemijos pasekmes.

„Mano namai visada buvo traukos centras. Taksai buvo įpratę, kad vis kažkas ateina į svečius, vis yra kažkoks veiksmas, vis kažkas vyksta.

Mano šunys dabar sėdi ant palangės ir žiūri pro langą, lyg klausdami, ei, ei, kur visi?! Žiūri man į akis liūdnais snukeliais – karantinas net jiems pasijautė“, – laidai „Duok paskambint“ per 2TV atviravo Skaiva.

Palikusi keturkojus karaliauti namuose, Skaiva nepabijojo ir atvyko į laidą, kurioje buvo naršoma po jos vieną asmeniškiausių daiktų – mobilųjį telefoną.

Kaip ir kiekvienoje „Duok paskambint“ laidoje Timūras svečiams būna parengęs įvairiausių užduočių, kurias dalyviai privalo įvykdyti.

Tik šį kartą užduotis „Telefoniniai sukčiai“ Skaivai buvo pranašiška. Užduoties metu ji turėjo paskambinti savo kolegei Silvijai Rindzevičiūtei ir pasakyti, jog išeina iš darbo, tačiau tuo metu ji net neįtarė, kad juokelis laidos metu virs realybe.

„Sveika, Silva, pagalvojau, kad nelauksiu pirmadienio ir pasakysiu dabar. Išeinu aš lauk. Gavau kitą pasiūlymą, tokį neblogą, su šunimis susijusį. Pagalvojau, kad ši veikla man artimesnė.

Būsiu veterinarijos klinikos vadybininkė. Gausiu 3 tūkstančius į rankas. Gal ir tu kartu nori?“ – laidoje kalbėjo Skaiva

„Tu juokauji? Kažkaip žiauriai netikėtai, gaila mūsų laidos. Čia siurprizas. O ar tikrai negali derintis su radiju? Negaliu patikėti...“, – nusivylimo ir nuostabos neslėpė S. Rindzevičiūtė.

Ir praėjus mažiau nei savaitei po laidos filmavimo, viskas apsivertė aukštyn kojomis. Skaiva savo socialiniame tinkle paskelbė įrašą, kuriuo neslėpė liūdesio ir negailėjo gražių žodžių šiuo metu, jau buvusiai savo kolegei.

„Šis pirmadienis man nėra lengvas. Nuo šiandien oficialiai Silva Rindzevičiūtė nebėra mano kolegė M–1. Dveji metai eteryje su ja pralėkė žiauriai greitai ir lengvai, smagu, kai kolegos tampa gerais draugais.

Apsimesti, kad šis pasikeitimas manęs nenuliūdino, nenoriu, nes nuliūdino. Tau linkiu pasiekti visko ko tik tu nori, tu puiki vedėja ir puikus žmogus. O mes dar kada nors pavarysim kartu ir nebūtinai eteryje, tikiu tuo“, – apie kolegę įraše rašė Skaiva Jasevičiūtė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder