O. Pikul-Jasaitienė: vyras ėmėsi labai gudrių būdų, kad nuslėptų savo dalyvavimą muzikiniame projekte

O. Pikul-Jasaitienė: vyras ėmėsi labai gudrių būdų, kad nuslėptų savo dalyvavimą muzikiniame projekte

„Įsivaizduojat, vyras manęs vieną vakarą labai rimtu veidu paklausė: ar aš kartais nuo jo neslepiu savo dalyvavimo LNK muzikiniame šou „Kaukės”? Pradėjau aršiai gintis. Tik sužinojusi, kad ten dainavo jis pats, supratau, kad tokiu būdu Simas bandė dėmesį nukreipti nuo savęs.

Matot, koks strategiškas ir tobulai mokantis neišsiduoti gali būti Simas”, – apie tai, kaip krepšininkui S. Jasaičiui pavyko nuslėpti savo dalyvavimą žiūrimiausiame televizijos projekte „Kaukės”, pasakojo jo žmona, vizažo meistrė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Sportininkas Simas Jasaitis anksčiau niekada nėra viešai dainavęs, todėl moteris neturėjo nė menkiausio įtarimo, kad jis galėtų kada nors ryžtis lipti ant scenos. Tačiau vyro siurprizas pavyko su kaupu – sekmadienis, kai LNK„Kaukių” metu paaiškėjo, kad banano kostiume slėpėsi jis, įeis į Jasaičių šeimos istoriją.

„Pasibaigus pasirodymui norėjau šiek tiek ant vyro pyktelėti, kad taip gerai nuo manęs nuslėpė milžinišką įvykį, bet supratau, kad tokios šou taisyklės. Už konfidencialumo nesilaikymą jam galėtų grėsti labai didelės baudos.

Ir tik vėliau, viską permąsčiusi supratau, kad jis jau kurį laiką elgėsi keistai. Ypač tą sekmadienio vakarą. Simas treniravosi, todėl namo grįžo vėliau, ir, nors niekada taip nesielgia, net batų nenusiėmęs puolė jungti televizorių.

Pasirodė keistoka. Bet iš karto numojau ranka – galbūt vyrui tiesiog labai rūpi naujas šou – ką gali žinoti?” – kilusiais įtarimais dalijosi O. Pikul-Jasaitienė. Ir tik visiems kartu stebint projektą, jai pradėjo dingotis, kad po kauke yra kažkas, kas elgiasi labai panašiai į jos vyrą.

„Stebėdama bananą, vis sau pagalvodavau, na ir keista, tikrai labai primena Simą. Tokie patys judesiai, toks pats tembras. Bet sakiau sau, kad to paprasčiausiai negali būti”, – apie tai, kaip jautėsi per televizorių stebėdama banano kostiume pasislėpusį vyrą, pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

S. Jasaičiui nusiėmus kaukę iš laimės ir netikėtumo sukliko ir ji, ir penkerių metų jų sūnus. „Vaiką ištiko šokas. Pamatęs iš banano kostiumo kyšant tėvo galvą, jis tiesiog nebesitvėrė savo kailyje iš džiaugsmo. Kad prisimintume tėčio dalyvavimą „Kaukėse“ pasisodinome palmę namų kieme, kurią kartais išpuošiame – apkabinėjame bananais. Sūnus iki šiol visiems draugams giriasi, kad jo tėtis – bananas”, – juokiasi O. Pikul-Jasaitienė.

Tiesa, ji niekaip negali suprasti, kaip banano ant scenos neatpažino LNK „Kaukės” komisijos nariai, geri S. Jasaičio draugai, krepšininkai „LavTwins” Lavrinovičiai. „Jie labai dažnai susitinka, nuolat kartu treniruojasi, mėgsta trise kur nors išeiti. Nesuvokiu kaip jie, ten būdami, nesugebėjo Simo atpažinti. Aišku, galbūt, broliai pasimetė, susipainiojo. Juk viskas filmavimų metu atrodo kitaip nei per televizorių”, – pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Ji išsidavė, kad kitais metais žiūrimiausiame TV projekte „Kaukės” norėtų sudalyvauti ir pati. „Jau juokėmės su vyru – laukiame užsakymų artėjančioms šventėms. Jis galės dainuoti banano dainas, o aš su savo partnere ant scenos šoksiu. Jaučiu, mūsų lauktų milžiniška sėkmė. Na, o kitais metais, „Kaukėse“ dalyvaučiau aš ir vaidmenimis apsikeistume”, – pokštavo O. Pikul-Jasaitienė.

Didžiausią intrigą eteryje kuriantis LNK šou „Kaukės” po rinkimų žada grįžti su trenksmu. Jau kitą sekmadienį, spalio 18 dieną, ir toliau aiškinsimės – kas po kauke? Liko aštuonios, visą Lietuvą už nosies vedžiojančios garsenybės. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder