Naujas posūkis Indrės ir Jogailos Morkūnų skyrybų byloje: su santuokos griūtimi siejama jauna mergina

Naujas posūkis Indrės ir Jogailos Morkūnų skyrybų byloje: su santuokos griūtimi siejama jauna mergina

Antradienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme vėl buvo nagrinėjama Indrės ir Jogailos Morkūnų skyrybų byla. Tik šįkart uždarame posėdyje pasirodė ir trečias asmuo.

Kaip skelbia „Delfi“, į teismą atvyko jauna tamsiaplaukė mergina. Iš salės ji išėjo įpusėjus posėdžiui. Vėliau, pasibaigus posėdžiui, Indrė minėtam portalui patvirtino, kad ši moteris yra susijusi su jos ir Jogailos santuokos iširimu.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė ir Jogaila Morkūnai

Po teismo posėdžio 15min susisiekė su J.Morkūnu, tačiau viešumoje pasirodžiusį faktą apie čia įsipainiojusį ir prie jų skyrybų prisidėjusį trečią asmenį komentuoti jis atsisakė. „Jūs gal juokaujate? Teismo procesas vis dar vyksta, tai tikrai negaliu nieko apie tai pasakyti“, – teigė Jogaila.

Susisiekus ir su I.Kavaliauskaite, išgirdusi pokalbio temą ji pažadėjo netrukus perskambinti ir padėjo ragelį. Vis dėlto 15min jos skambučio nesulaukė, o vėliau su ja susisiekti nebepavyko.

Vis dar tebesitęsiančio skyrybų proceso nekomentuoja ir sutuoktinių advokatai, mat teismo posėdžiai šioje byloje – uždari. 

Primename, kad oficialūs poros skyrybų dokumentai Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė 2019-ųjų gegužės mėnesį.

Šios santuokos nutraukimo iniciatorė – I.Kavaliauskaitė. Indrė ir Jogaila žiedus sumainė 2015-ųjų rugsėjį. Pora augina du vaikus: dukrą ir sūnų. Indrei tai yra pirmoji santuoka, o J.Morkūnui – antroji. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder