Natalija Bunkė įsigijo namus prestižinėje vietoje Palangoje prie pat jūros: laukia bemiegės naktys, būstui turėjo reikalavimų

Natalija Bunkė įsigijo namus prestižinėje vietoje Palangoje prie pat jūros: laukia bemiegės naktys, būstui turėjo reikalavimų

Viena garsiausių Lietuvos dainininkių – Natalija Bunkė galėtų pasigirti daugeliu dalykų. Vasarą N. Bunkė surengė savo koncertinį turą aplink Lietuvą, kur rinkosi tūkstančiai jos gerbėjų. Pasaulį užklupus pandemijai, garsi moteris sukūrė naują verslą – elektroninę parduotuvę, kuri tapo viena sėkmingiausių jos verslo idėjų.

Naujaisiais metais žinoma moteris nusprendė įgyvendinti dar vieną, kelis metus puoselėtą tikslą – įsigyti namus pajūryje, Palangoje, Kunigiškėse.

„Kas mane seka socialiniuose tinkluose, domisi manimi žiniasklaidoje, žino, kad prieš kelis metus Klaipėdoje pardaviau savo namą. Jis buvo gana didelis ir jo išlaikymas kainavo nemažai pinigų.

Tačiau, kadangi vasara ypatingai daug koncertuoju pajūryje, norėjosi ten turėti savo jaukius namus, kur galima būtų ne tik grįžti po koncertų, bet ir praleisti laiką su šeima ir draugais. Takas į jūrą man pasirodė labai unikalus ir išskirtinis projektas. Juk visi, kas nusprendžia atostogauti lietuviškame pajūryje, nori turėti savo asmeninį taką, kuris nuves prie jūros“, – mintimis apie naująjį būstą dalinasi N. Bunkė.

Dainininkė jau birželio mėnesį įsikurs Palangoje, Kunigiškėse, rašoma spaudos pranešime. Šis pajūrio rajonas ypatingas tuo, kad ten poilsį renkasi ne tik garsiausi pramogų pasaulio atstovai, tačiau ir šeimos, mėgstančios ir vertinančios kokybę, privatumą ir nori poilsiauti atokiau nuo pašalinių akių: „Kunigiškėse apsistoja daugybė mano draugų ir pažįstamų.

Tad naktimis ieškodama įvairiausių pasiūlymų, vos pamačiusi šį naują ir unikalų projektą nebedvejojau. Man buvo labai svarbu turėti savo namus ne daugiabutyje, nes mėgstu privatumą, savo kiemą, terasą.

Dažnai girdime populiarų posakį, kad iki jūros – vos pora šimtų metrų, tačiau tai tik žodžiai. Mano pasirinktas takas į jūrą sieks penkis šimtus metrų. Be to, aš jį kursiu pati. Visi žino, kaip man svarbu namų ir jų išorės apipavidalinimas. Ketinu naujuosius namus ir jų aplinką paversti tikru rojaus kampeliu.“

Dainininkės sekėjai, vos sužinoję apie naują garsenybės pirkinį, ėmė kamantinėti, kiek kainavo naujas būstas.

Pasak N. Bunkės, tikroji būsto kaina paaiškės tada, kai bus pasirinktos visos apdailos medžiagos, baldai, buitinė technika: „Šis pasiūlymas tikrai buvo pats geriausias. Lyginant su kitais variantais – jis pranoko visus lūkesčius. Aš visada atvira su savo sekėjais, gerbėjais ir su jais pirmais pasidalinu visomis naujienomis, taip bus ir šį kartą.“

N. Bunkė su savo gerbėjais ketina dalintis visomis idėjomis ir patarimais, kaip įsirengti savo svajonių namus. Tam garsi moteris sukūrė „Instagram“ profilį „Takas į jūrą“, kur žada atskleisti visas su naujuoju būstu susijusias detales: „Aš jau sutariau su projekto rengėjais, kad galėsiu dalintis visais šio projekto ypatumais. Noriu, kad mano idėjomis ir patarimais galėtų pasinaudoti ir kiti, kuriems tai yra aktualu.

Per šias naktis aš jau susidėliojau visas idėjas. Ilgai svarsčiau, kaip viską apželdinti, kur panaudoti kokius augalus, kuriems nereiks daug priežiūros, tačiau atrodys įspūdingai. Iki šiol visi manimi pasitikėjo ir savo namus įsirenginėjo naudodamiesi mano patarimais, puošdami namus mano dekoro detalėmis, dabar visi galėsime praplėsti savo akiratį ir kurti aplinką ne tik namuose, tačiau ir aplink juos.“

Pasak garsios dainininkės, ji naujam būstui turėjo svarbių reikalavimų. O išskirtinis projektas pajūryje išpildė visus jos norus: „Šis takas į jūrą taps tikru svajonių kampeliu. Man buvo labai svarbu, kad naujieji namai turėtų sklypą, terasą.

Visi žino, kaip aš mėgstu grilinti terasoje, būti su šeima ir draugais, o tai daryti prie jūros bus dar didesnis malonumas. Su rangovais sutarėme, kad parengsiu ir bendrą namų kvartalo apželdinimo projektą, jaučiu didelę atsakomybę ir jau gyvenu tuo. Visi žino, kiek daug laiko aš praleidžiu dekoruodama aplinką šalia namų.

Visi kiti galės socialiniame tinkle „takas į jūrą“ stebėti ir kartu įrenginėti savo svajonių namus. Nekantrauju, kada galėsiu pasidalinti kiekviena smulkmena, kaip pildau savo svajonę. Ir kviečiu visus svajoti daug ir stipriai, nes svajonės pildosi.“

Žinia apie įsigytą nekilnojamąjį turtą žinoma moteris pasidalino ir instagrame. „Žinau, kad laukiate žinių. Pagaliau!!! Pagaliau!!! Pagaliau!!! Ir mes turime savo taką į jūrą, savo antrus namus šalia Baltijos jūros.

Mano didelė svajonė buvo po koncertų likti nakvoti savo namuose. Pagalvoju, kiek smagių akimirkų patirsime šiame nerealiame pajūrio kvartale. O dabar – apie mūsų pasirinkimą. Mes įsikursime jau birželį, naujai pastatytame „Takas į jūrą” vieno aukšto kompaktiškame namuke.

Du miegamieji, terasa – tai viskas, ko reikia atostogaujant prie jūros. Todėl dabar visus savo pasirinkimus, abejones, spalvas, baldus ir visus remontus kelsiu ten. Beje, atskleisiu paslaptį – šiam kvartalui sukursiu gražų apželdinimo projektą, kurį mes įgyvendinsime su statytojais.

Pakelkite su mumis taurę. Laukia daug bemiegių naktų. Nes aš jau įpusėjau sienas dažyt”, – džiaugsmu dalinasi Natalija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder