N. Pareigytė-Rukaitienė prabilo apie karantino laikotarpiu priaugtus kilogramus: „Netilpau į koncertines sukneles“

N. Pareigytė-Rukaitienė prabilo apie karantino laikotarpiu priaugtus kilogramus: „Netilpau į koncertines sukneles“

Charizmatiška grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ne kartą atvirai kalbėjo apie savo karą su nepageidaujamais kilogramais. Nors moteris šiai dienai atidžiai renkasi ką valgo ir dietų planą yra prisijaukinusi it gyvenimo būdą, tačiau mažų skanių nuodėmių pasitaiko ir jos mitybos racione, o ypač karantino laikotarpiu. Pasirodo, po pirmojo karantino Nijolė netilpo į nei vieną savo koncertinę suknelę.

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadins ir pasinerti į kulinarinius pokalbius kvies laida „Virtuvės istorijos“. Dėl šalyje įvesto karantino, siekiant laikytis visų saugumo reikalavimų, šį projektą kurianti prodiuserinė kompanija „TV Topas“ pakoregavo laidos konceptą ir joje į azartišką dvikovą, dėl geresnio kulinaro vardo, stoja ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestinei žvaigždei, kuri, įvertinusi abu patiekalus, išrinks skanesnį.

Naujojo sezono namuose, modernių virtuvės baldų „Vokė-III“ salone įkurtoje studijoje, laidos vedėjai gamins du gardžius, pasaulio skoniais dvelkiančius patiekalus – Ilona ruoš amerikietiškus pyragėlius „Corn Dogs“ su pieniška dešrele, o Dilanas „Kamado Bono“ kepsninėje keps tikrą turkišką kebabą.

Kad judviejų kova būtų sąžininga, įvertinti kulinarinių sugebėjimų ir patiekalų atvyks grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Moteris pasakoja, jog itin atidžiai žiūri ką valgo, renkasi kokybiškus produktus ir ne kartą yra išbandžiusi įvairiausias dietas. Visgi, karantino laikotarpiu atšaukti renginiai ir koncertai pakoregavo įprastą Nijolės rutiną, todėl ir namų virtuvėje vis dažniau pasitaiko mažų gastronominių nuodėmių.

„Aš nevengiu išbandyti įvairių dietų. Mano pagrindinis maistas yra salotos ir sriubos, sumuštinių ir saldumynų nevalgau, storėju nuo oro. Tačiau mažų nuodėmių būna. Po pavasario karantino netilpau į nė vieną koncertinę suknelę, todėl visoms grupės merginoms teko siūtis naujus rūbus. Tačiau labai norisi grįžti į savo buvusį svorį. Žinoma, su laiku įsitikinau, jog dieta turi būti tarsi gyvenimo būdas, kad savo mitybą reikia prisižiūrėti. Dirbdama su savimi išmokau valgyti mėsą be bulvių, be ryžių, išmokau atsisakyti bandelių“, – laidoje atviraus Nijolė.

Kartu su vyru Rimvydu auginanti aštuonerių metų dukrelę Patriciją, Nijolė ne kartą bandė įvesti saldžių gurmaniškų tradicijų į šeimos pusryčių stalą. Ir nors virtuvėje mėgsta suktis tiek ji, tiek jos vyras, visgi tos tradicijos neprigijo.

„Mes bandėm įsivesti tradiciją sekmadienio rytais daryti vaflių dieną. Bet be šansų – kuomet po darbų ir renginių savaitgalį grįžti paryčiais jau prašvitus, ne vafliai būna galvoj. Tad nusprendėm atsisakyti šios tradicijos ir kepti vaflius kada to norime – nesvarbu tai būtu sekmadienis ar pirmadienis“, – juoksis dainininkė.

Neseniai naujus namus pajūryje įsigijusi Nijolė džiaugiasi pagaliau besibaigiančiais įsikūrimo darbais ir tikisi, jog jau vasarą galės atšvęsti įkurtuves. Klaipėdoje gimusi moteris pasakoja visuomet turėjusi tvirtą ryšį su jūra, tačiau į naują pirkinį su nerimu ėmė žiūrėti Nijolės tėvai, baimindamiesi, jog dabar dukra juos aplankys kur kas rečiau.

„Įkurtuvių dar nebuvo, trūksta užuolaidų, televizoriaus, bet šį mėnesį jau planuojame viską pabaigti ir vasarą, jeigu nebebus karantino, atšoksime įkurtuves. Tačiau, kuomet įsigijau namus Palangoje, mano mama ėmė labai pergyventi, nes jeigu važiuodavau su darbais į pajūrį, visuomet apsistodavau pas tėvus, o dabar turiu jau savo erdvę ir tėvai nerimauja, kad nebeaplankysiu jų taip dažnai“, – atvirauja Nijolė.

Kaip scenos žmonėms sekasi išgyventi karantino laikotarpį, kaip savo figūra rūpinasi Nijolė, kokiais naujais planais dabar gyvena ir kuris – Ilonos ar Dilano – patiekalas jai patiks labiau – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per žiūrimiausią TV3 televiziją!

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai pradėjo 13-ąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder