Merūnas Vitulskis kreipėsi į Nataliją Bunkę dėl patarimo skirtis

Merūnas Vitulskis kreipėsi į Nataliją Bunkę dėl patarimo skirtis

Praėjusiais metais žinomi Lietuvos žmonės vieni po kitų suko skirtingais keliais ir gyvenimus pradėjo atskirai arba su kitais mylimaisiais. Byrėjo santuokos net tų, kurių sąjungos buvo laikomos tvirčiausiomis. Tačiau ir yra tokių, kurie net sunkiu metu sugebėjo išlikti kartu. Kokia situacija yra Vitulskių šeimoje?

Atvykęs į 2TV laidos „Duok paskambinti“ filmavimą Merūnas Vitulskis nė neįtarė, kokią užduotį turės įvykdyti. Burtų keliu išsitraukė užduotį, kurioje turėjo prašyti patarimo dėl skyrybų su žmona.

„Užduotis tokia: tu nusprendei skirtis, ir Natalija Bunkė yra pirmasis žmogus, kuris apie tai sužinos. Paskambink ir sakyk, kad tau atėjo supratimas ir nori pasitarti, ką daryti toliau“, – laidoje Merūną drąsino laidos vedėjas Timūras.

Dainininkui, tarptautinių dainų festivalių laureatui, operos solistui Merūnui Vitulskiui teko skambinti puikiai žinomai dainininkei, verslininkei Natalijai Bunkei su išskirtiniu klausimu.

Prieš nuspręsdami, kam Merūnas turės skambinti su tokiu nemaloniu klausimu, jiedu su laidos vedėju Timūru netramdė juoko.

„Galvoju, kad gal reikia skambinti tam, kuris neturi problemų su širdimi. Prisimenu, kad kai vienu metu skyrėsi milijonai žmonių.

Man paskambino žurnalistė ir sakė: „Laba diena, mes girdėjome, kad jūs su Erika skiriatės?“ Dar norėjau pajuokauti, kad mes nenorime šito viešinti žurnalistams, bet iškart paklausiau, iš kur tokią nesąmonę ištraukė“, – prisiminimais dalinosi M. Vitulskis

Kaip į tokį netikėtą Merūno skyrybų klausimą reagavo atlikėja Natalija Bunkė ir kokį patarimą jam davė? Kokias dar niekam negirdėtas istorijas atskleidė Merūnas filmavimo metu, žiūrėkite jau šį antradienio vakarą, 22 val., tik per 2TV.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder