„Mango“ lyderei dukrelė užėmė visas mintis

„Mango“ lyderei dukrelė užėmė visas mintis

Neseniai dukros susilaukusi grupės „Mango“ lyderė Rima Petrauskytė-Paulauskienė ilgai ramiai vietoje nusėdėti negali. Dviejų dukrų mama ir vėl grįžo į repeticijos sales, kad grupės gerbėjams galėtų padovanoti įspūdingiausius muzikinius pasirodymus.

Rima jau netrukus grįš į sceną jubiliejiniuose „Mango“ koncertuose įvairiuose Lietuvos miestuose ir tikina, kad šį kartą norisi viską padaryti dar geriau ir tobuliau.

– Šiuo metu ruošiatės jubiliejinių koncertų turui visoje Lietuvoje. Ar sunku buvo grįžti po pertraukos? O gal koncertai – tarsi važiavimas dviračiu, daug pastangų įsivažiuoti neprireikia?

– Labai džiaugiuosi, jog su visa komanda nusprendėme surengti jubiliejinių koncertų turą, nes norisi dar kartą pasidalyti šiuo džiaugsmu su grupės „Mango“ mylėtojais, kurie negalėjo atvykti į praėjusiais metais spalio 20 d. vykusį koncertą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. 

Nors mano pertrauka ir nebuvo labai ilga ir truko vos keturis mėnesius, prasidėjus repeticijoms jaučiu jaudulį. Esu truputį perfekcionistė, tad norisi viską padaryti puikiai. Na, ir, žinoma, pertrauka pertraukai nelygi. Mano atveju antros dukros gimimas visiškai užėmė mano mintis. Tad dabar grįžus į repeticijų salę jaučiuosi lyg po metų pertraukos. Ruošiantis šiam turui norisi ne įsivažiuoti, o padaryti dar viską geriau ir tobuliau.

– Jau kurį laiką – nuo pat pasiruošimo jubiliejiniam koncertui Klaipėdoje – ir vėl dirbate su dar viena grupės senbuve – Viktorija. Koks jausmas ir vėl leisti laiką, koncertuoti kartu?

– Jausmas fantastiškas! Niekas tarp mūsų nepasikeitė – širdyse likome tos pačios mergiotės kaip ir prieš 20 metų. Nuolatos plepame, juokaujame, dainuojame. Mes ne dirbame, o tiesiog gyvename grupe „Mango“.

– Ar per tiek metų bendrystės jausmas nedingo? Galbūt tenka imtis ypatingų priemonių siekiant atkurti ryšį, atrasti būdus kartu ne tik repetuoti, bet ir bendrauti scenoje?

– Nors gyvenime mes su Viktorija esame labai skirtingos, grupėje „Mango“ tampame vienu vienetu. Tai nėra kažkoks fenomenas – suprantame viena kitą vos iš vienintelio žvilgsnio, ir tai per tuos metus niekur nedingo.

– Ką naujo į grupės veiklą atnešė tiek jūsų, tiek Viktorijos patirtis be muzikinės veiklos, kiti užsiėmimai ir darbai?

– Bet kokiu atveju gyvenimiška patirtis praturtino mus kaip moteris, asmenybes, ir tai natūraliai jaučiasi. Kuo mes turtingesnės vidumi, tuo daugiau galime duoti publikai savo bendravimu, gilesniu dainų išgyvenimu bei pateikimu.

– Ar tikėjotės, jog po tiek metų grupė „Mango“ vis dar bus taip mylima gerbėjų, kad rinks ne tik pilnas koncertų sales, bet ir didžiules arenas?

– Kai labai myli kažką, šiuo atveju – savo veiklą, savo grupę, net nekyla abejonių, kad kažkas jos gali nemylėti. Labai paglostė širdį tai, kad pirmasis jubiliejinis koncertas Klaipėdoje parodė, kad grupę „Mango“ myli šitiek daug žmonių.

– Muzikanto darbas tik iš šalies gali pasirodyti lengvas ir be rūpesčių. Su kokiais didžiausiais iššūkiais tenka susidurti ir kaip juos įveikiate?

– „Mango“ veikloje tenka susidurti su visais įmanomais iššūkiais, su kuriais susiduria kiekvienas žmogus savo darbuose. Galiu tik išskirti, su kuo netenka susidurti – tai yra rutina. Jau šito blogio mūsų veikloje nėra. Kiekviena diena, kiekvienas koncertas – kaip nauja istorija (šypsosi).

– Ko palinkėtumėte savo gerbėjams ir ko tikitės iš jų jubiliejinių koncertų metu?

– Palinkėčiau nepatingėti ateiti su mumis susitikti ir praleisti laiką kartu, nes tai – unikalūs koncertai visomis prasmėmis. Juose ir išskirtinė muzikinė programa, ir išskirtinė grupės sudėtis bei galbūt paskutinė proga dalyvauti tokiame būtent mūsų grupės koncerte.

Grupės „Mango“ merginos 20-mečio koncertų turą surengs visoje Lietuvoje: kovo 28 d. Kaune, kovo 29 d. Alytuje, kovo 30 d. Marijampolėje, balandžio 3 d. Utenoje, balandžio 4 d. Šiauliuose, balandžio 5 d. Jonavoje, balandžio 6 d. Mažeikiuose ir balandžio 7 d. Panevėžyje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder