L. Andriulis: žeminamas nebesileisiu

L. Andriulis: žeminamas nebesileisiu

Verslininkas Liudvikas Andriulis feisbuke vėl kursto aistras. Vos pasibaigus rinkimams, Gabrieliaus Landsbergio svainis paskelbė dar vieną įrašą, kuriame sveikina visus su  pergale rinkimuose, bet tikina, kad daugiau Landsbergių giminaičių žeminamas nebesileis.

„Dar kartą visus sveikinu su dešiniųjų pergale. Pažiūrėjau, kad mano prieš dvi savaites rašytas superskandalingas tekstas žodis žodin tinka ir šiandienai. Daugelis komentuotojų jo, panašu, neskaitė, tai įdėsiu – pasirašau po kiekvienu žodžiu ir nieko nekeičiu. I took one for the team – Gabrieliaus prašymu į šūdų malūną nesivėliau ir net žeminamas rinkausi palaukti rinkimų pabaigos – dėl bendrojo gėrio“, – šiandien ryte feisbuke paskelbė L. Andriulis.

G. Landsbergio svainis užtikrina, kad daugiau Landsbergių giminaičiams nebeleis savęs žeminti.

„Bet toliau būti žeminamas nesileisiu. Gabrieliaus giminaičių elgesys ir žodžiai neverti komentaro, jie daug pasako apie tuos žmones. Paminėsiu tik, kad pagrindiniais skandalo varikliais tie seniai ir buvo – jei ne jų pastangos, vaikiška overreakcija ir nesąmoningi komentarai, Širinskienės šlapias PR sapnas nebūtų išsipildęs ir tiek išsisukęs“, – piktinasi L. Andriulis.

Tikėtina, kad taip verslininkas reagavo į V. Landsbergio pasakytą frazę, kad tokio giminaičio jis „neįsileistų pro duris“.

L. Andriulis taip pat patikino, kad savo įrašus rašo blaivus, kitu atveju tekstas nebūtų toks rišlus.

„Atsiriboti nuo kitokias politines pažiūras turinčio giminaičio galima kitokiais argumentais ir leksika. Indikacijos, kad 14:30 tekstą rašiau neblaivus, nėra gudrus argumentas. Tekstas per daug rišlus.

Patirti tiek žeminimo už partijos politikos neatitinkančią politinę ne politikos nuomonę buvo stipru. O galų gale rezultatai parodė, kad jokios įtakos tai neturėjo ir negalėjo turėti. Jei turėčiau įtaką swinginti rinkimus ar vienmandates, matyt, ja naudočiausi. Neturiu.

Kaip bebūtų, sveikinu visus su nuostabia pergale, labai džiaugiuosi rezultatais, ir kaip tada rašiau – sveiki atvykę į naują Lietuvą. O dabar galite ramiai paskaityti mano garsųjį tekstą ir rasti jame skandalo“, – rašė G. Landsbergio svainis.

Toliau jis pateikia savo prieš dvi savaites publikuotą, o vėliau ištrintą įrašą. 

L. Andriulio įrašas "Facebook" portale

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder