Kikboksininkas Maslobojevas – apie artėjantį dukrelės gimimą: bus kitoks tėtis, nei sūnums

Kikboksininkas Maslobojevas – apie artėjantį dukrelės gimimą: bus kitoks tėtis, nei sūnums

Praėjusį šeštadienį naujame ir ekspresyviame TV3 šou „galvOK“ susirungė du Lietuvos sporto pasaulyje puikiai žinomi galiūnai – kikboksininkas Sergejus Maslobojevas ir buvęs krepšininkas bei „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas.

Naujienų portalui tv3.lt S. Maslobojevas dar iki žaidimo atvėrė širdį apie tai, kaip žiūri į laimėjimus ir pralaimėjimus, užsiminė apie kur kas ramesnį savo pomėgį bei papasakojo, ar norėtų, jog vaikai sektų jo pėdomis ir skintų laurus sporto pasaulyje.

Tikriausiai ne visi žino tai, kad nepaisant to, jog S. Maslobojevas yra tituluojamas pasaulio kikbokso čempionu, šis sportas į jo gyvenimą atėjo palyginus neseniai.

„Nuo vaikystės norėjau užsiimti kažkuo panašaus, o kuo tiksliai ilgai nežinojau. Kikboksu pradėjau užsiimti tik būdamas 18 metų, prieš tai, nuo 15 metų, užsiėmiau sunkiąja atletika.

Tapau Lietuvos čempionu, perėjau į vyrų kategoriją, ir supratau, kad reikia kažką gyvenime keisti.

Tada pribrendau kovos menams – anksčiau visuomet to norėjau, bet niekada nedrįsau žengti pirmo žingsnio“, – prisiminimais dalijosi jis.

 

 

Sergejus Maslobojevas ir Robertas Javtokas

O štai dabar į visas gyvenimo kovas ir pergales žinomas vyras žiūri labai atsakingai – kad geriau tai perteiktų, jis prisiminė vieną istoriją. Kalbėdamas apie pralaimėjimus ir pergales čempionas pabrėžė, kad svarbiausia – gerai praleisti laiką.

„Kažkada esu dalyvavęs maisto gaminimo laidoje, kur irgi reikėjo rungtis. Viskas išėjo visai neblogai, bet tai buvo ne mano virtuvė, ir kaitlentė taip greitai, kaip mano namuose, neįkaito.

Teko nusileisti ir pralaimėti, nes mano makaronai buvo ne iki galo išvirę (šypteli). Žinoma, širdies dėl to per daug neskaudėjo, nes tai – ne mano sritis, čia aš nesu profesionalas“, – sakė jis.

Anot S. Maslobojevo, laimėti norisi visada, tačiau svarbiau net už pergalę yra geras pasirodymas: „Jei kitas žmogus geriau žino, ar geriau kažką moka, būtų nesolidu norėti nugalėti prieš žmogų, kuris toje srityje yra geresnis.

Manau, kad kiekvienas žmogus savo srityje turi būti specialistas, o kur kitur, tai jau situacijos reikalas – kuo gyvenime domiesi ir taip toliau. Jei tai ne mano sritis ir specialybė, kurioje aš turėčiau būti geriausias, tada aš tikrai per daug neišgyvenu.“

 

 

Sergejus Maslobojevas vedė savo mylimąją

Tiesa, vis dėlto viso savo laiko kikboksininkas sportui tikrai neskiria. Pasirodo, kad žinomas vyras turi ir kur kas ramesnių pomėgių.

„Mėgstu pabėgti nuo viso pasaulio ir nuvažiuoti kažkur pažvejoti. Tai – vienas iš tokių pomėgių, kuris man atneša ir poilsį, ir pasitenkinimą“, – teigė jis.

Maslobojevas mieliausiai dėlioja dėliones, kartais – kartu žvejoja, užsiima įvairiais sportas. Paklaustas, ar norėtų, kad ir jo vaikai sektų jo pėdomis, kikboksininkas atskleidė kaip tik neseniai apie tai susimąstęs.

"Pastaruoju metu pradėjau apie tai galvoti, jog būtų tikrai labai smagu, jeigu kažkuris iš sūnų imtų sekti mano pėdomis. Tada ilgesnį laiką turėtume bendrų temų. Juk tėvai – vyresi, vaikai – jaunesni, atrodo, kad vėliau tarp jų nebėra nieko bendro ir taip dingsta ryšys.

Norėtųsi, kad tas ryšys ilgiau liktų ir turėtume gyvenime bendrą tikslą“, – įsitikinęs jis. Visai neseniai S. ir A. Maslobojevai prabilo ir apie tai, jog laukia šeimos pagausėjimo – porai turėtų gimti dukrelė. Laukimo nuotaikomis gyvenantis sportininkas užsiminė, kad, tikriausiai, būtent ji pavergs jo širdį.

„Manau, kad griežtesnis būsiu sūnums.

Aišku, dukra dar nėra gimusi ir aš nežinau, kaip į tai reaguosiu, kaip visa tai pernešiu ir išgyvensiu, bet manau, kad ji bus mano princesė, kuri išlydys mano širdį kas kartą, net ir kai padarys kažką negero“, – su šypsena kalbėjo S. Maslobojevas.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder