Iš populiaraus serialo pasitraukęs M. Repšys: gerbėjų reakcijos į mane vienu metu labai pasikeitė

Iš populiaraus serialo pasitraukęs M. Repšys: gerbėjų reakcijos į mane vienu metu labai pasikeitė

Aktorius Marius Repšys autobiografijoje „Heraklis Nr.4“ papasakojo apie kovą su savimi ir gyvenimą tarsi amerikietiškuose kalneliuose. Nors aktoriaus gyvenime būta daug sunkumų, tačiau jis nepasidavė ir su kiekviena diena intensyviai siekia savo užsibrėžtų tikslų.

Aktyvus, talentingas ir vietoje nenustygstantis Marius turi dar vieną, kol kas neįgyvendintą svajonę. Netolimoje ateityje aktorius planuoja išleisti savo muzikinį albumą. „Labai noriu išleisti savo repo ir fortepijoninės muzikos albumą. Kas trukdo? Gal kažkoks ne per didžiausias ryžtas.

Nėra taip viskas paprasta, kaip atrodo. Labai daug niuansų, iš kurių viskas ir susideda. Bet anksčiau ar vėliau tai įvyks“, – atvirauja buvęs LNK serialo „Rimti reikalai“ aktorius M. Repšys

Aktorius atskleidė, kas jį paskatino pakeisti savo įvaizdį ir nusirėžti ilgai augintus plaukus. „Visų pirma, turint ilgus plaukus, reikia turėti ir daug laiko. Kiekvieną dieną reikia plauti, šukuoti, nes būna dienų, kad plaukai tavęs neklauso, tada džiovinti, plauti šampūnu, dėti balzamo. O dabar viskas paprastas. Nusiskutau plaukus vien dėl patogumo“, - su šypsena veide prisipažįsta M. Repšys.

Dar visai neseniai pasitraukęs iš serialo „Rimti reikalai“, kuriame Marius įkūnijo personažą Dovį, jis prisipažino, kad labai pasiilgo filmavimo komandos ir prisiminė, kaip pasikeitė gerbėjų požiūris į jį po vieno lemtingo įvykio seriale.

„Dovio personažas man buvo įdomus. Buvo visko, ir, manau, kad tai yra normalu. Kartais laukdavau, kada prasidės pamaina, kartais atvirkščiai, laukdavau, kada ji pasibaigs. Jeigu vėl iškviestų mane vaidinti, mielai eičiau.

Tik visų serialo fanų reakcijos vienu metu į mane labai pasikeitė. Jie pradėjo nemėgti Dovio, kai jis išdavė pagrindinį herojų Hardą (akt. Josif Baliukevič). Juk jis buvo jo draugas. Tačiau neabejoju, kad taip nutiktų bet kuriam personažui, kurio elgesys netenkintų žiūrovų“, – pasakojo M. Repšys

Kraują stingdantis ir nenuspėjamų vingių serialas „Rimti reikalai“ nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, 21 val. per LNK. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder