Irūnos vyras Rokas: Jampolskis man – ne konkurentas

Irūnos vyras Rokas: Jampolskis man – ne konkurentas

Daugybę metų kartu koncertuojančių ir scenoje jausmus demonstruojančių Irūnos Puzaraitės bei Mariaus Jampolskio santykiai spėjo apaugti įvairiausiais gandais.

Todėl nieko nuostabaus, kad Irūnos vyras, kariškis Rokas Čepononis ištisai sulaukdavo klausimų, kaip jis tai pakenčia ir ką apskritai mano apie savo neva konkurentą Marių Jampolskį.

LNK laidoje „KK2 penktadienis“ Irūna ir jos vyras Rokas pirmą kartą prabilo apie nuo paauglystės išsaugotą judviejų meilę ir nelengvas kliūtis, kurias teko įveikti, kad išliktų kartu.

Ne paslaptis, kad iki vestuvių jiedu itin daug laiko praleisdavo atskirai. Irūna – koncertuose, Rokas – kariniuose mokymuose. Taigi, kartais dėl to kildavo nesusipratimų...

 

 

„Nebūdavo taip, kad aš būdavau kolektyve, kur nebūdavo merginų. Pas mane visą laiką būdavo minimum dvi merginos. Pavyzdžiui, išeiname į kokį žygį, panelė pavargsta, reikia panešti ar ginklą, ar kuprinę.

Ateina vakare į stovyklavietę, reikia stovyklauti, reikia kasti apkasą. Taip išeina, kad jau su ja dviese ir apkase... Vakaras, žvaigždės, naktis, atmosfera šiltėja... Komanda „kuopa kelt“, ruošiamės žygiui ir vėl judam“, – apie vieną sunkiausių jo ir Irūnos gyvenimo etapų pasakojo kariškis R. Čepononis. 

Tuo metu Irūna neištvers: „O aš tuo metu Klaipėdoje, trečiame koncerte... su Mariumi.“ Bet jos vyras nusišypsojo, kalbėdamas apie žmonos scenos partnerį: „Jampolskis man – ne konkurentas.“

Dainininkė prisimin4, kad sunkiausias jos ir Roko santykių išbandymas buvo visai ne pavydas ar nepasitikėjimas, o 100 dienų atskirai.

„Skaudžiausias išsiskyrimas buvo, kai Rokas išvažiavo rašyti bakalaurinį darbą į Austriją, tada ir išsisprendė tolimesnis santykių likimas.

Per tą 100 dienų išsiaiškinome, kad vienas be kito negalime, kad atstumas nėra kažkokia kliūtis. Jeigu myli žmogų, turi tiesiog išlaukti“, – laidoje „KK2 penktadienis“ pasakojo garsi atlikėja.

Dabar skaudūs išsiskyrimai – jau praeityje. Pora laimingai gyvena Marijampolėje, augina du vaikus ir netgi pradeda bendrą muzikinę veiklą. „Dabar tokie laikai, kad visi gali dainuoti. Turi Rokas klausą, visai neblogai dainuoja, ypač neoficialioje aplinkoje“, – intriguoja Irūna, o Rokas tik juokiasi, paklausus, kada populiariajame duete jis pakeis M. Jampolskį.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder