Eglės Jackaitės šeimoje – netektis: nuo COVID-19 per dieną mirė du jos artimieji

Eglės Jackaitės šeimoje – netektis: nuo COVID-19 per dieną mirė du jos artimieji

Pandemijos grandinė jau seniai tapo nebeatsekama. Per pasaulį dideliais žingsniais keliaujantis koronavirusas neapsieina be didelių pasekmių. 2020-ieji daugumai bus įsimintini ne tik dėl bankrutuojančių verslų, bet ir sveikatos problemų, dėl koronaviruso prarastų artimų žmonių.

 Aktorė Eglė Jackaitė (46 m.) savo socialiniame tinkle pasidalijo mintimis apie šiomis dienomis išgyventas dvi netektis.

Praėjusią savaitę nuo COVID-19 mirė du jos artimieji – teta Danutė ir 62-iejų dėdė Rinaldas. Ji sutiko savo įrašu pasidalinti su naujienų portalui lrytas.lt.

„Gyvenimas – visoks. Juoda – balta. Šilta – šalta... Nestabilus pasaulis... Viskas, kas aplink mus vyksta, juk yra neteisingo gyvenimo pasekmė. Nesusikalbėjimai, pyktis, nuoskaudos, kaltinimai, abejingumas... Ir... Globalinis atšilimas, Covid-19... Juk ką pasėjom – tą ir pjauname.

Tas pavojingas virusas beveik metai gyvuoja ir palietė daugelį iš mūsų – vienus silpniau, kitus stipriau, kai kuriuos – negrįžtamai...

Praėjusį ketvirtadienį nuo šios klastingos ligos mirė mano teta – tėčio sesuo Danutė ir po keletos valandų, toje pačioje Šiaulių ligoninėje, koronos skyriuje, ir mano dėdė – mamos brolis Rinaldas, kurį vakar išlydėjome į paskutinę kelionę.

Dievas davė – Dievas pasiėmė. Išėję Anapilin ilsėkitės ramybėje. Jūs liekate gyvi mūsų širdyse ir atsiminimuose...

Kiekvienas turime savo likimą. Kol esame šioje gyvenimo kelionėje – kaskart turime galimybę būti geresniais ir mylėti visą aplink! Pasitikėkim, tikėkim, mylėkim ir nieko nebijokim! Juk kvaila bijoti to, kas nuo mūsų nepriklauso. Bijokim, kiek patys galime blogo padaryti sau ar kitam.

Kokia laimė, kad dažnai turime pasirinkimą kokiais būti ir kaip elgtis. Ačiū Dievui! Didelis džiaugsmas ir dėkingumas užlieja, nes žinau - kiekviena diena yra dovana!“ – rašė ji.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder