Džiugi žinia Maslobojevų šeimoje: laukia trečios atžalos, atskleidė lytį

Džiugi žinia Maslobojevų šeimoje: laukia trečios atžalos, atskleidė lytį

Džiugios naujienos pasaulio kikbokso čempiono Sergejaus Maslobojevo-Kuvaldos ir jo žmonos Airinės šeimoje. Pora laukiasi trečiosios atžalos.

Šią žinią Delfi patvirtino pats Sergėjus.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad 2019-ųjų rudenį antrojo sūnelio Raon, todėl žinia apie trečiąją atžalą šeimą nustebino. Taip pat pora augina sūnų Ramirą.

Po ilgametės draugystės Sergėjus ir Airinė susituokė 2019-ųjų metų balandžio 20-ąją Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje.

Pasak sportininko, porai turėtų gimti mergaitė.

Filmo vertas meilės gimimas

Sergejaus ir jo žmonos pažinties istorija prasidėjo prieš penkiolika metų, bendroje draugų kompanijoje, tačiau draugystės slenkstį jiedu netikėtai peržengė tik prieš septynerius metus, kai per Kalėdas vienas kitą išvydę nesugebėjo net žodžio išspausti.

„Nesupratau kas vyksta, nes pažinojau tą žmogų, bet negalėjau net labas pasakyti, rankų kojų nėra“, – lemtingąją akimirką prisimena Sergejaus žmona Airinė. Pats jis tą momentą prisimena taip, lyg viskas būtų buvę vakar: „Tą akimirką aš jau supratau, kad niekur nebeisiu“. 

Ryte kavinėje pabučiavęs Airinės petį paklausė, ar ji pagimdys jam sūnų, žinoma, tokiu klausimu pribloškęs savo būsimą, tuomet dar nieko neįtariančią, žmoną. Po pauzės ji paprastai atsakė – taip. Tą momentą, pasak Sergejaus, buvo nuspręsta, kad ji yra jo žmona, nereikėjo nei žiedų, nei dokumentų.

„Visą laiką tarp mūsų būdavo barjeras – draugiškumo, pagarbos, visada būdavome kaip draugai. Aš pats nesuprantu, kaip tą barjerą peržengiau. O lygiai po metų ji išlaikė savo žodį ir Kūčių vakarą dovanojo man teigiamą testą, netgi du, kad taip, ji man pagimdys“, – dalijosi prisiminimais Sergejus. 

Po pirmojo sūnaus gimimo pora nenorėjo delsti ir bandė susilaukti antrojo vaiko, tačiau šis pas jus neskubėjo. Sergejus mano, kad kaltas jo pervargimas, juk sportininkams, ne paslaptis, Lietuvoje nelengva išsilaikyti vien iš komercinių kovų ir treniruočių, reikia dar ir nuolat dirbti. Šis nerimas dėl šeimos išlaikymo, sunkus darbas, treniruotės, pasak laidos svečio, matyt, ir prisidėjo prie to, kad ketverius metus jiems nesisekė susilaukti antrojo vaiko. 

Vyras neslepia verkęs, kai sužinojo, jog taps tėvu. Slapta pasvajodavęs apie mergaitę, jis vis dėlto padėkojo dievui, sužinojęs, kad šeimoje augs du sūnūs. Mergaitė, neabejoja jis, dar bus, ateityje.

Sergejus buvo šalia gimstant jo vaikams, kartu su šeima jis ir dabar – buitinėje rutinoje, salėje su bokso pirštinėmis, pirtyje ar žvejyboje – tai, kad Sergejus geras tėtis, pastebės ir laidos vedėja, o žiūrovai turės galimybę išvysti, kaip stiprus kovotojas, garsinantis Lietuvos vardą, namuose tampa švelniu ir jautriu vyru, mokančiu pamaitinti naujagimį, persodinti orchidėjas ir mokyti vyresnėlį kikbokso subtilybių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder