Deivydas Zvonkus Katažinai: „Galų gale prisipažinai, kad tu man pasipiršai, o ne aš tau

Deivydas Zvonkus Katažinai: „Galų gale prisipažinai, kad tu man pasipiršai, o ne aš tau

Kompozitorius, prodiuseris Deivydas Zvonkus ir jo žmona atlikėja Katažina atskleidė daug įdomių detalių apie savo santykius, šeimą, vaikų tautybę. Poros laukė ir keli labai smagūs išbandymai, per kuriuos turėjo pademonstruoti, ar gerai pažįsta vienas kitą.

TV3 „Gero vakaro šou“ laida prasidėjo nuo laidos vedėjų Mindaugo Stasiulio ir Justino Jankevičiaus šmaikštavimų apie svečių vestuves, dvynukus ir tautybes.

Pokalbio metu išaiškėjo, kad iš tikrųjų, Katažina parodė iniciatyvą ir pasipiršo Deividui, o ne jis Jai. „Nu va, galų gale prisipažinai, kad tu man pasipiršai, o ne aš tau“, – sakė Deividas.

„Na turi būt poroje kažkuris drąsesnis“, – atkirto Katažina.

Netikėtai išsirutuliojo pokalbis apie tai, ar Deividas yra piktas žmogus. „Manęs dažnai per koncertus klausia: jūs taip gražiai sutariat su vyru, turbūt niekada nesipykstat? Aš atsakau, kad pykstamės.

O kas būna kai Zvonkus pyksta? Atsakau: dvyniai!“, – juokavo Katažina. Ir ne bet kokie dvyniai! Pasak, Deivido, sūnus yra lietuvis, o dukra lenkė. Studijoje Katažinos ir Deivido laukė ne vienas nuotaikingas ir smagus išbandymas.

„Ar Jūs vienas kitą gerai jaučiat?“, – klausė Justinas Jankevičius poros ir pristatė pirmąjį išbandymą. Jo metu pora išgirdo itin intriguojančių klausimų, pavyzdžiui: Jei Deividui reikėtų nusifilmuoti meilės scenoje, su kuria moterimi Katažina leistų filmuotis Deividui?

Kuria pramogų pasaulio žvaigždė žavisi Katažina?

Ką Deividas dažniausiai perka degalinėje? 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder