Deivis įkliuvo pareigūnams: viskas teisinga, esu kaltas

Deivis įkliuvo pareigūnams: viskas teisinga, esu kaltas

(1)

Balandžio 17 d. į gimtąją Klaipėdą trumpam grįžęs dainininkas Deividas Norvilas-Deivis tapo policijos taikiniu. Kelyje budėjusių pareigūnų dėmesį patraukė tai, kad atlikėjas vairavo ir kalbėjo telefonu be laisvų rankų įrangos.

Antradienį į spektaklį su Audi TT važiavęs Deivis pareigūnams įkliuvo iškart po to, kai jam suskambo mobilusis telefonas.

„Tik įvažiavau po kokių trijų mėnesių pertraukos į Klaipėdą, sustojau prie raudono šviesoforo ir žiūriu – skambina močiutė. Paėmiau ir pakėliau ragelį, o policija greitai pasivijo. Panašu, kad netoliese tykojo, bet viskas teisinga, esu kaltas“, - DELFI pripažino jis.

Tiesa, Deivis tiki, kad kelyje didžiausią pavojų kelia ne telefonu kalbantys, o trumpąsias žinutes rašantys ar internete naršantys vairuotojai.

„Aišku, nuotaika dramos teatre jau buvo nekokia, nes įspūdžiai nelabai smagūs. Gavau 60 eurų baudą. Bet, kaip sakoma, prieš įstatymą visi esame lygūs. Nusikaltau, o baudą susimokėjau“, - sakė dainininkas.

Deivis tikina, kad jis tikrai nėra dažnas taisyklų laužytojas. Dažniausiai vairuodamas jis telefonu išvis nesinaudoja, o skubiais atvejais gelbsti laisvų rankų įranga.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder