Dainininkė Augustė apie norą susilaukti vaikų: moteriški laikrodžiai man ne tiksėjo, o gongais mušė

Dainininkė Augustė apie norą susilaukti vaikų: moteriški laikrodžiai man ne tiksėjo, o gongais mušė

„Tikrai stengiausi išlaikyti šitą šeimą, nes man pačiai šeima – labai didelė vertybė. Mano tėvai pavyzdys: kaip pasakė priesaikoj, kol mirtis mus išskirs, taip ir mačiau savo akimis, aš taip buvau auginama. Kaip aš galiu savo šeimą kitaip įsivaizduoti?“ – jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jautriai pasakos dainininkė Augustė.

Matyti 35-erių dainininkės Augustės Vedrickaitės ašaras tuomet, kai ji jautriai kalba apie šeimą, jos svarbą, ir norą išsaugoti santykius su dabar trejų metų sūnaus Arijaus tėvu ir buvusiu širdies draugu Marijumi, neįprasta.

Juk scenoje, klipuose dainininkė atrodo šalta, kieta, nepalaužiama… viena tų supermoterų, kurioms nėra neįveikiamų sunkumų, o lydimi ašarų jautrūs pokalbiai – svetima. Tačiau, pasak Augustės, taip daugeliui atrodo tik iš šono, mat ji sunkiai prisileidžia nepažįstamus žmones, niekada nedaugžodžiauja, ir kur kas dažniau linkusi patylėti, nei kalbėti.

Kai pastarąjį kartą „Nuo.. Iki...“ kalbino Augustę prieš dvejus metus, ant rankų laikydama nė pusės metukų neturintį sūnų, ji džiaugėsi motinyste ir su ja užklupusiais pokyčiais. Tačiau šių metų pavasarį moteris netikėtai prisipažino: laimingos šeimos sukurti nepavyko – ji išsiskyrė su sūnaus tėvu, ir jau kelerius metus gyvena viena. „Tikrai norėjau šeimos, tikrai stengiausi, bet kartais taip yra geriau“, - teigs Augustė.

Susilaukti vaikų Augustė pasakos nusprendusi todėl, kad 30-ies metų amžius pase kaip reikiant spaudė, biologinis laikrodis tiksėjo, o artimieji nevengė priminti, kad laikas bėga ne jos naudai. „Man tie moteriški laikrodžiai ne tiksėjo, bet gongais mušė“, - prisipažins Augustė.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder