D. Bunkus ir V. Siegel įsigijo naują verslą

D. Bunkus ir V. Siegel įsigijo naują verslą

Vilniaus centre, Gedimino prospekte, esanti maisto halė „Gastronomas Food Hall“ nuo šiol priklauso sužadėtiniams Danieliui Bunkui ir Viktorijai Siegel, praneša naujienų portalas Delfi.

Tai ne vienas karantino metu įvykęs pokytis poros gyvenime – V. Siegel taip pat atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“. 

„Jau dabar turiu nemažai klienčių, kurios seka kiekvieną naują prekę. Jos džiaugiasi, ypač moterys gyvenančios užsienyje, kad viskas yra vienoje vietoje ir joms nereikia visko užsisakyti iš kelių skirtingų e. parduotuvių.

Mano vardo parduotuvė parduoda tas prekes, kurias aš pati asmeniškai naudoju ar nešioju – viskas, kas buvo išbandyta ne vieną ir ne du mėnesius“, – portalui pasakojo žinoma moteris.

Primename, kad „Gastronomas Food Hall“ buvo atidaryta praėjusių metų spalio mėnesį.

Daugiau nei 1000 kv. metrų ploto erdvėse įsikūrusio restorano įkūrėja Evelina Labanauskienė anksčiau pasakojo, kad siekia, jog ši gastronominė erdvė prisidėtų prie naujos kartos maitinimo kultūros skleidimo ir įtvirtintų tarptautines tendencijas, kurios šio metu – kaip niekad populiarios.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder